אלי-אקספרס שאלות ותשובות בלבד

מישו חמוד...

משתמש צעיר
שלום, רציתי לשאול מה אני עושה אם חיכיתי לחבילה המוון זמן ולא קיבלתי שום מידע לגבי המעקב ופתאום קיבלתי הודעה שהחבילה נמסרה תקשרתי עם המוכר והוא אמר לי שהיתה איזו תקלה והוא מבקש שלא אפתח מחלוקת והחבילה בדרך
אחרי כמה ימים הוא שלח לי מעקב שהחבילה נמצאת באזור מרוחקק מאד שאני בכלל לא מכירה שעה וחצי נסיעה מהבית לא נגיש ,
ניסיתי לפתוח מחלוקת והוא כתב שמאוחר מידי
יש מה לעשות עם זה?

נחמן ג

משתמש פעיל
את יכולה לומר לו שאת דורשת פיצוי על הטירחה וכו'
ותאמרי לו שאת עלולה לתת לו דריג נמוך ולהשאיר תגובה שלילית על החנות שלו. זה בד''כ מאוד מפריע וחשוב להם הדירוג של החנות.

אבינועם הגאון

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
המשתמש נחסם
רק עכשיו פתחתי את ההזמנות. הייתי בהלם. מה זאת אומרת המסירה נכשלה????!!!!!!!
1681342345580.png

ריקי שי

משתמש פעיל
היי
קבלתי את הודעה שהמשלוח מתעכב במכס
יש לכם מושג כמה זמן זה אמור להתעכב שם? ולה זה עוכב בכלל?
זה ההודעה
צפה בקובץ המצורף 1331403
גם אני קיבלתי הודעה כזו, לפני שבוע בערך, והיום כשבדקתי באתר של הדואר כתוב שזה מחכה לבדיקת נציגי רשויות האכיפה. מה זה אומר? כמה זמן זה לוקח? תכל'ס זה יגיע או לקנות משהו אחר בלי לחכות?
תודה!
1681459806577.png

נחמן ג

משתמש פעיל
גם אני קיבלתי הודעה כזו, לפני שבוע בערך, והיום כשבדקתי באתר של הדואר כתוב שזה מחכה לבדיקת נציגי רשויות האכיפה. מה זה אומר? כמה זמן זה לוקח? תכל'ס זה יגיע או לקנות משהו אחר בלי לחכות?
תודה!
צפה בקובץ המצורף 1352673
זה תלוי האם יאשרו זאת במכס.
אבל יכול להיות שהם לא יאשרו, ולפעמים צריך לשלם עוד כסף למכס. תלוי במקרים...

ריקי שי

משתמש פעיל
זה תלוי האם יאשרו זאת במכס.
אבל יכול להיות שהם לא יאשרו, ולפעמים צריך לשלם עוד כסף למכס. תלוי במקרים...
וכמה זמן לוקח עד שיודעים מה תכל'ס?
ולמה שתהיה בעיה אם זה פחות משבעים וחמש דולר, ובסה"כ ראוטר עם אפשרות כניסה של סים?

נחמן ג

משתמש פעיל
מתחת 300 ש''ח לא אמור להיות בעיה עם המכס.
וגם המוצר לא נשמע בעייתי.
אני מאמין שבתוך כמה ימים זה ישתחרר אבל קשה לדעת.

אלוווופה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
היום הגיע אלי שליח להביא לי חבילה, והוא אמר לי שאני צריכה לשלם 200 ש"ח כי הזמנתי יותר מחמישה פרטים אע"פ שהעלות נמוכה מ75$, מישהו שמע על זה?? מה אפשר לעשות אם זה??

מ.ז.

משתמש חדש
היום הגיע אלי שליח להביא לי חבילה, והוא אמר לי שאני צריכה לשלם 200 ש"ח כי הזמנתי יותר מחמישה פרטים אע"פ שהעלות נמוכה מ75$, מישהו שמע על זה?? מה אפשר לעשות אם זה??
ממש ממש לא נכון!
נשמע ממש כמו סחיטה. אין קשר למספר המוצרים!

אלוווופה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
ממש ממש לא נכון!
נשמע ממש כמו סחיטה. אין קשר למספר המוצרים!
אז מה עושים???
על איזה חבילות משלמים מכס / מע"מ וכיוצא בזה?? (חוץ מחבילות שהם בסכום של מעל 75$)

אלוווופה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
איך אני יודעת אצל איזה חברת שליחויות החבילה נמצאת??

KOSMOS

משתמש פעיל
איך אפשר להזמין מוצר בארבע צבעים ושזה יהיה מחיר של משלוח כמו שמזמינים מוצר בצבע אחד כפול 4?

אלף למד

משתמש פעיל
כדי להחזיר חבילה שהגיעה לי לתחנת מסירה(חנות),
מחזירים לחנות, או לדואר?

אלוווופה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
לטובת הכלל, התוודעתי לעניין חדש שלא הרבה מודעים לו.
אם אתם מזמינים חבילה ובה יש מעל 30 פריטים מאותו מוצר אע"פ שעלות החבילה לא עולה על 75$ ידרשו ממך לשלם מכס כי זה נחשב למשלוח סיטונאי ולא אישי, קחו לתשומת לב.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה