פצצת תאורה
משתמש מקצוען
יש אופציה להשכיח מאלי את היסטוריית החיפושים שלי (שלא יציג לי כל פעם מוצרים קשורים למה שחיפשתי בעבר)
???
???
תלוי כמה זמן נותר לעיבוד ההזמנה לכאורה יומיים שלושהזמנתי ביום חמישי שעבר תיק
חשוב לי שיגיע לפני תחילת הלימודים
משלוח- אלי אקספרס סטנדרט, כתבו לי משוער המשלוח 25 אוג'- כך שמתאים לי
בפועל- ההזמנה עדיין בעיבוד
זה נורמלי?
אני כותבת למוכר מה קורה עם ההזמנה, מתי אתה שולח
ומקבלת תגובה אוטומטית ארוכה- עם כל הברכות מאלוקים ואני אשתדל לשלוח מייד כשיתאפשר
בקיצור
קצת מלחיץ אותי...
יש מה לעשות?
יש מה להלחץ?
אולי מחיקת עוגיות בדפדפן יעזוריש אופציה להשכיח מאלי את היסטוריית החיפושים שלי (שלא יציג לי כל פעם מוצרים קשורים למה שחיפשתי בעבר)
???
זהומקסימום יעבור הזמן תקנו ממוכר אחר
גם אני מנסה לעקוב אחרי חבילה כבר הרבה זמן שלא היתה התקדמותתודה משום מה זה השתנה המספר מעקב והתברר שזה דואר ישראל (כמובן שהמספר מעקב שהבאתי לא מופיע בדואר ישראל)
כמה זמן נשאר לעיבוד ההזמנה?זהו
שלא מצאתי את התיק הזה אצל אף מוכר אחר
והבת שלי רצתה דווקא אותו...
המוכר די חדש (שלשה חודשים...)
ויש עליו רק 3 חוות דעת חיובית
זה סיכון?
גם לא ישאר לי זמן לקנות עד תחילת השנה...
לא הזיק אבל גם לא הועילאולי מחיקת עוגיות בדפדפן יעזור
תנסו לא יועיל לא יזיק
אם הכוונה ל1 בספטמבראם אני מזמינה אכשיו יגיעה לי לתחילת שנת הלימודים או שדה מאוחר כבר?
הם כותבים 'אין מידע על חבילות מדלת לדלת...'בדרך כלל דואר ישראל (שרוב הפעמים הדברים מאליאקספרס מגיעים דרכם) אפשר לבחור איפה רוצים לאסוף,
תבדקי אם את לא מקבלת גם הודעה על שינוי מיקום קבלת דבר דואר,
אז אין סיכוי לשנות מדיניות?תשמעי מה קרה לי, הגיעו לי כמה דברים קטנים בדואר. כל אחד למקום מרוחק אחר בזמן שיש לי ממש קרוב לבית חנות שמקבלת דואר. התקשרתי אליהם. אמרו שישלחו פניה שמהיום יישלחו אלי הדברים לחנות הזו. חזרו אלי אחרי כמה ימים וזה המייל שכתבו לי: (לדעתי עושים זאת במתכוון כדי שנשלם על דואר עד הבית)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: