נכתב ע"י הני p;n4958866:אבל משום מה פה - כשאני אומרת ללקוח מחיר הוא אומר לי ''מה פתאום כ''כ יקר,'' . קיצור , תעזרו לי
נכתב ע"י פייזלי;n4960201:תמיד יאמרו שהמחיר יקר.... אנשים לא קולטים כמה עבודה עומדת מאחורי ציור קטן...
אז זה מה שעונים: "לך תחפש את אותה תוצאה במחיר זול יותר, ותעדכן אותי כשתמצא..."
נכתב ע"י מרים יעל;n4960282:יש מצב שהוא ימצא- לא את אותה תוצאה, אלא מאייר אחד שיוכל לתת לו את מה שהוא חיפש במחיר זול יותר. זה אולי לא יהיה באותה רמה, אבל לא לכל הלקוחות אכפת. לפי ההתרשמות שלי, לא הרבה לקוחות מעריכים את העבודה והאיכות של האיור, אלא מחפשים זול ומהר. בסופו של דבר שיקולים מסחריים הם אלו שלוקחים את הכף למטה.
נכתב ע"י מרים יעל;n4960282:יש מצב שהוא ימצא- לא את אותה תוצאה, אלא מאייר אחד שיוכל לתת לו את מה שהוא חיפש במחיר זול יותר. זה אולי לא יהיה באותה רמה, אבל לא לכל הלקוחות אכפת. לפי ההתרשמות שלי, לא הרבה לקוחות מעריכים את העבודה והאיכות של האיור, אלא מחפשים זול ומהר. בסופו של דבר שיקולים מסחריים הם אלו שלוקחים את הכף למטה.
נכתב ע"י שירהראל;n5075894:יכול להיות צייר מתחיל בשוק העבודה, אבל מצייר לא פחות מהרמה של הציירים הגדולים ומשקיע שעות על ציור וזה שעדיין אין לו שם, לא אומר שהוא צריך לקחת בהתאם, אני גם לא אומרת שייקח סכומים מופרזים.
לכן אני חושבת שלא נכון לשאול "כמה שווה"
למשל הציור שנקרא "הצעקה", לא זוכרת את שם הצייר אבל מכרו אותו באיזה 2 מליון דולר! פעם העתקתי אותו עד הפרט הכי קטן וכמעט לא ראו הבדל, אבל אני בטח לא אמכור אותו בסכום שכזה, לדעתי הציור הזה מכוער לגמרי, אבל מישהו היה מוכן לשלם עליו רק בגלל השם של הצייר המפורסם, ולא שהוא צוייר לפני 200 שנה.
לכן לדעתי 2 השאלות לא רלוונטיות.
לסיכום: כל בעל מקצוע חייב להכיר בערכו ולדעת כמה הוא שווה ומה הרמה שלו ולפי זה לתת מחיר! מי שלא רוצה, לא צריך!
נכתב ע"י אפרת 10;n5075912:להעתיק זה לא חכמה גדולה (בלי לזלזל כמובן)
כל הגאונות זה להגיע לציור הספציפי עם כל הסקיצות שהלכו וכל הדמיונות שנרקמו עד לתוצר המוגמר
נכתב ע"י מרים יעל;n5076042:כבר מכרו ב300 מליון...
בד"כ המחירים עולים מאד בגלל שהצייר כבר לא בין החיים, ויש מספר מוגבל של ציורים שלו, וגם ההערכה כלפיהם גודלת בגלל הסמנטיקה והמשמעות שהם צוברים. ציורים של צייר חי לא יגיעו לכאלה מחירים בקלות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: