שאלה

אברהם

מהמשתמשים המובילים!
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
D I G I T A L
עימוד ספרים
אני לא רואה בעיה בכך שתינוקות יסתובבו רק עם חיתול, לא רואה בעיה לקרוא כנגדם ק"ש, וגם לא רואה בעיה לצלם אותם כך כשזה טבעי.

אבל הצילום האמנותי הזה בהחלט צורם לי.

יצירתית

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אם כך זו אכן בעיה קשה, בעיה שנמצאת בכל פסיעה שאנו עושים ולא רק בצילום
החושים שלנו מתרגלים למה שאנו רואים אפילו אצלינו בתוך מחננו ואח"כ לא שמים לב שאנחנו מחכים את זה...
כאן נדרשת מכל אחד ואחת עבודה עצמית, בהצלחה!

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
ישנן הרבה תמונות מתוקות ומקסימות שמעלים כאן מידי פעם, בלבוש מינימלי ואני בהחלט נהנית.
כשמדובר בתינוק רך מאוד וברגע שמלבישים לו טיטול הוא כבר כמעט כולו מכוסה, זה לא צורם.
אבל כשמדובר בילד קצת יותר גדול, מבלי להכנס להלכה וכו' שלא נראה לי שיש בעיה במקרה הזה, אני חושבת שמה שמתוק לנו כרגע לא בטוח יהיה לנו מתוק עוד כמה שנים.
ובודאי לא בטוח שזה יהיה מתוק למצולם עצמו.
תמונות מהאמבטיה שצילמתי לפני שנים נתפסו בעיני חמודות מאוד עד שגדלו הנערים, והתמונות האלו גנוזות בעמקי הכריכה של האלבום. (או במדרונות הר הזבל)
אני לא חושבת שמישהו משקיע בסט תמונות מדהים כדי שהבן יקיר שלו עוד כמה שנים יבקש להשמידם או יגזור חרם על מי שמראה את התמונות האלו...

ת'כלס

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים
בבית- כן, אפילו בחוץ כשמדובר בתינוקים,
צילום כזה- הוא סוג של עזות,
ואולי אתן/ם הצלמים/ות תתחילו להוציא את הסטייל הזה מהצילומים, (ומקורו ברור וידוע)

רות מיכל

משתמש פעיל
תינוק קטן יש בזה משהו מתוק. יש לו עור רך ומשיי שמשתלב עם הצמר הרך ויחד עם התפאורה זה משדר רכות ואני יכולה להבין את האומנות פה.
לגביי ילדיי- הייתי מעדיפה לצלם אותם בלבוש מלא, וכשאבוא לצלמת אצטייד במלאי ביגוד מתאים וזה לא ישנה לי אם היא תציג בפניי עשרות תמונות בלבוש חלקי.
אם אני כבר מצלמת אעדיף לתלות על הקיר ולא מתאים לי להציג תמונות כאלו לראווה. עניין של טעם אישי.
אבל אני בהחלט אוהבת להסתכל על תמונות כאלו בעיון אומנותי. זה מתוק ורך ויש לזה יופי.

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
צילום כזה חוסך לאמא הרבה כסף לביגוד...
אני אישית אוהבת יותר לראות ילד לבוש יפה, עם בגד שאמא שלו השקיעה זמן וכוח וסבלנות - שהוא יראה 'מטופטפ' ומטופח...
[ילד חצי ערום, הוא חמוד נורא, אבל לאמא שלו בלבד. לאחרים פחות נעים לראות את הילד של השני רק עם טיטול]

מירי קוגלמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
כל כך חסר רמה
שלא בא לי להתחיל לענות

הצלחות לכולם

מירי קוגלמן

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום