לא חושבת שאפשר לקבוע בזה צד אחד שהוא נכון.מי שחושבת שאפידורל טיפהלע כואב, בלי זה כואב מאוד מאוד
שווה לעבור שניה כאב ולעבור לידה רגועה שתוכלי להיות פעילה ושותפה עם
אפידורל
ממתי החמות באה לחדר לידה בחיים לא שמעתי כזה דבראני סגרתי עם דולה כמה ימים לפני כי ממש התלבטתי (לא בטוח שתמיד תיהיה פנויה)
היא ספציפית לוקחת נראה לי חצי או סכום מסוים
לא משנה אם באה או לא או שהיא כבר יצאה מהבית או שיעצה הרבה בטלפון באותו רגע
בסופו של דבר בלידה אמא שלי וחמותי ישבו בצד ולא היה להם מה לעשות(גם לא הסכמתי שיגעו בי) עד שהגיע הדולה וממש "הצילה את המצב" בזכותה ילדתי נכון וגם לא הייתי צריכה אפידורל ולא גז צחוק ב"ה וגם נשארה שעתים אחרי
בעז"ה בלידה הבאה אני אקח אותה עוד פעם שווה את הכסף גם אם לא היה השתתפות מקופ"ח
באמת שאלה איזה דולה ואיך היא שמעתי על מקרים שזה לא עזר
לאהלידות שלי מאוד מהירות (חצי שעה- שעה),
אני לא מספיקה לקחת אפדורל,
האם כדאי לי לקחת דולה בשביל חצי שעה?
ואם כן- יש לכן המלצה לדולה טובה שמגיעה ללניאדו?
מאיפה הבטחון?לא
היא בטוח לא תספיק להגיע וכו' , וסתם תשלמי לה...
בהתחלה היה מפדח אחרי זה זה היה הכי טבעי, כיף שהיא גם חלק מזה ולא משהוא בחוץ,ממתי החמות באה לחדר לידה בחיים לא שמעתי כזה דבר
את קראת לה?בהתחלה היה מפדח אחרי זה זה היה הכי טבעי, כיף שהיא גם חלק מזה ולא משהוא בחוץ,
זה תלוי בקשר בינכם, יש לי כמה חברות שעשו את זה
כן היא מאוד רצתה לבוא(כך היה נשמע שדיברנו על זה לפני) ואמרתי למה לא בכיף,את קראת לה?
נשמע מעניין
בלי להכלילכן היא מאוד רצתה לבוא(כך היה נשמע שדיברנו על זה לפני) ואמרתי למה לא בכיף,
רוב הזמן היייתי בעמידה צנועה והכל בחלק האחרון היא יצאה עם אמא שלי ובחדר נשארו רק המיילדת והדולה אחרי זה הם נכנסו שוב לראות את התינוק הרגיש לי זורם
ובכיף בעז"ה אני אקרא לה ללדות הבאות
חחחחחחחבלי להכליל
אבל לפי כמה סיפורים ששמעתי נשמע שמקובל יותר אצל ספרדים
רוב הלטאיות או החסידות יתעלפו רק מלחשוב על הרעיון
ברור שיש...חחחחחחח
מה הקשר????
עניין אישי לחלוטין, לפני הלידה העדפתי בלי בסוף לא היתה לי ברירה והייתי ממש חייבת לקחת וזה רק גרם לי עוד יותר לרצות בלי בלידה הבאה בעז"ה.לענין ההימנעות מהאפידורל-
[למה למה לסבול למען ה', ולהחליט "אני אבוא וכבר יחליט", אני יגלה לך סוד זה 'טיפהלה' כואב...לכוווווולם]
הקללה היא 'בצער תלדי בנים'- אין עינין להדר בה...
גם היולדת (אני) לא תמיד הספיקהמאיפה הבטחון?
יש דולות מאוד זמינות
איך היולדת תספיק? גם הדולה תספיק
@ללדת אחרת ,הלידות שלי מאוד מהירות (חצי שעה- שעה),
אני לא מספיקה לקחת אפדורל,
האם כדאי לי לקחת דולה בשביל חצי שעה?
ואם כן- יש לכן המלצה לדולה טובה שמגיעה ללניאדו?
לדעתי זה לא נכון לכל אחת..הערה לגבי לידה בלי אפידורל
זה נכון שכל אחת הולכת לפי נטיות ליבה, זה אגב הכלי הכי חשוב בלידה - שהיא תתנהל לפי החלומות שלך. אבל פליז, אם החלטת לא לקחת אפידורל - אל תלכי בלי דולה, שיש לה כלים אחרים ורבים, ומחויבות מוחלטת לעשות כל דבר כדי להפחית את הכאב שלך! אל תלכי לבתי חולים שאומרים את לא רוצה אפידורל אז זה מה יש [הכאב], השבוע שמעתי סיפור כזה והתקשיתי להירדם. למה???? אם גם לרעיון התומכת את לא מתחברת , או שהוא לא רלוונטי מסיבות שונות - לפחות תקחי מלווה שיש לה כלים לעזור לך. [נניח שקיבלה הדרכה מתומכת לידה מקצועית]. באופן אישי אני עושה המון שיחות כאלו. ועדיין לדעתי ולדעת היולדות שלי - אין תחליף לדולה בחדר לידה. בכל כך הרבה פרמטרים שונים שנוגעים לארוע, רק דולה יכולה לתת תשובה, לא האמא הכי תומכת בעולם, שתפקידה בחדר, אם היא שם, שונה לגמרי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: