מאז האשכול הקודם.. ועדיין?אני הצטננתי לא מזמן ועדיין סובלת....
אעדכן כשאסיים...
ויש לימון ותפוזים..יש כדורים למציצה ויש כדורים רגילים
זה מעולהמניסיון דבש עם בצל עוזר פצצה
בדיוק עכשיו אני מצוננת וזה ממש עוזר
אם זה סוג של שיעול יבש כזה, מעצבן.. יתכן וזה סוג של אלרגיה כלשהיא שקיימת בעיקר בתקופת המעבר ונשארת לאורך זמן.אצלי השיעול נשאר עונה שלמה.
כל השאר הולך וחוזר. באזור השבוע וחצי כל פעם..
עם טיפול שבעה ימים, בלי טיפול שבוע.מה מקסימום זמן?
יום ? יומיים ? שבוע? חודש?
לא יבש,אם זה סוג של שיעול יבש כזה, מעצבן.. יתכן וזה סוג של אלרגיה כלשהיא שקיימת בעיקר בתקופת המעבר ונשארת לאורך זמן.
שים/י לב אם בקורונה גם היה לך אם לאו
אם היית עם מסכה
בדיוק!לא יבש,
יותר מהסוג המלחיץ שנותן לפעמים שואוו רציני שכל היושבים סביב מספיקים לצמצם מבט ולשאול למה אני בלי מסיכה.
כשבפועל אדון שיעול חגג אצלי עוד הרבה לפני שבכלל ידענו מהי קורונה.
מה בדיוק?בדיוק!
ופתאום שמה לב שבכל תקופת הקורונה לא היה לה את השיעול הזה..שכל היושבים סביב מספיקים לצמצם מבט ולשאול למה אני בלי מסיכה.
+ -מה בדיוק?
שאלת אם יבש, עניתי שלא, אז מה בדיוק בזה?
מעניין...ולא סתם כתבתי את זה. כי גם אני במחלקה הזו מאז היותי בחור..
והנה יום אחד אי שם בתקופת הקורונה (זוכרים את זה.. כאן בארץ לא בסין..) הלכתי עם הילדה לקופ"ח, והשיחה התגלגלה עם הרופאה. והיא אומרת לי שהיא סובלת מאלרגיה מסוימת בתקופות המעבר בעיקר שמתאפיין בשיעול טורדני ברמה ש
ופתאום שמה לב שבכל תקופת הקורונה לא היה לה את השיעול הזה..
בזכות מי??
מי אם לא חביבתינו המסכה.... שמגנא ומצלא מכל מיני מרעין בישין שיוצאים מפלוני ונכנסים היישר לאלמוני..
ואז זה קרה - -
נפל לי האסימון שבדיוק נמרץ זה מה שעבר עלי קודם הקורונה וגם אחר הקורונה..
ועל כן אני אומר מי יתן ויחזירו את הגבלות המסכות.. ובא לציון גואל!!
סתאאאם נראה לך..
אבל קצת ברצינות - כן צריך ליזהר ולא לנשום, ולפלוט, ולהשתעל, ולהתעטש, במרחב המוגן, רק במרחב הפתוח.. ורק אחר הפעלת צבע אדום!!!
סתם לידיעה..אבל קצת ברצינות - כן צריך ליזהר ולא לנשום, ולפלוט, ולהשתעל, ולהתעטש, במרחב המוגן, רק במרחב הפתוח.. ורק אחר הפעלת צבע אדום!!!
לא רוצה לתסכלמה מקסימום זמן?
יום ? יומיים ? שבוע?
תודה רבה...!מאז האשכול הקודם.. ועדיין?
על בטוח זה קורונה.. תשאלו את ביבי אם הוא מתכנן להחזיר את ההגבלות...
רפואה שלימה במהרה מכל הלב!
עשיתם את כל הסגולות והעצות שהבאנו שם?
למה? בשלב הזה, מה זה משנה?אני ממש מקווה שזה לא קורונה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: