אני לא רואה את התמונה ששמת.
אני לא רואה את התמונה ששמת.
אז את לא צריכה וועדת קבלה.
התינוק שיכנס לבסוף למעון הוא אח של ממשיךשואלת רק כדי לעורר את תשומת לבכם,
אם התינוק שנרשם זכאי להתקבל יותר מהתינוק שאמור להיות במעון (אח ממשיך וכדו'), זה לא גזל מאנשים אחרים שמגיע להם להתקבל לפני התינוק שיכנס בסוף למעון?
הסיכוי הוא להתקבל או להישאר בחוץ
שמעת על מקרה של כלא?
מקסימום התמת לא מאשר
בינתיים אין חובה של סינכרון@המוכשר !!! האם יש סנכרון בוועדת קבלה????
דחוף לי
ועדת הקבלה היא על התינוק האחרנכון את זה אני יודעת.
אני שואלת לגבי הועדת קבלה של התינוק האחר.
אמא שלו צריכה להרשם, איזה מסמכים היא צריכה להגיש. במידה והיא שכירה עדיף תלוש גבוה או נמוך ושל איזה חודשים.
תודה
אבל האם יש קשר בין הוועדת קבלה לדרגות.?בינתיים אין חובה של סינכרון
אבל - אף אחד לא יודע מה יהיה בשנה הבאה (הם מנסים לדחוף את זה כל הזמן)
וכן יש כל הזמן בדיקות מדגמיות, כך שיתכן ותיפלו בזה.
באם יעלו על נשקר:
אז חוץ מתהליך פלילי + חילול ה' + מדבר שקר תרחק (וגזל וכו'), אז במעשי - יחוייבו בתשלום מלא הסכום מתחילת השנה ללא שום הנחה.
מה עדיף? תלוש נמוך או גבוה יותר?תלוש שכר מלא של חודש 12/2023 או 03/2024
בעיקרון אין קשר, לקבלת הנחה בפועל יצטרכו להגיש מסמכים מחדש.אבל האם יש קשר בין הוועדת קבלה לדרגות.?
לענין הסניכרון
תלוי במספר הילדים וכמה גבוה וכמה נמוך...מה עדיף? תלוש נמוך או גבוה יותר?
תוכל לתת לי הסבר כללי, לפי מה קובעים קדימות בוועדת קבלה.תלוי במספר הילדים וכמה גבוה וכמה נמוך...
דבר ראשון ילדים ממשיכים ואחים שלהםתוכל לתת לי הסבר כללי, לפי מה קובעים קדימות בוועדת קבלה.
מי שהאמא משתכרת יותר או פחות?
מי שהאמא עובדת יותר שעות?ורק אח"כ לפי שעות עבודה של האמא וגם תלוי בהשתכרות
איך הם יודעים כמה שעות עבודה אם אין צורך במסמכים מלבד סנכרון נתוני שכר מביטוח לאומי?לפי שעות עבודה של האמא
אין לי מושגאיך הם יודעים כמה שעות עבודה אם אין צורך במסמכים מלבד סנכרון נתוני שכר מביטוח לאומי?
יש לך מושג על הסניכרון לענין וועדות קבלה?אין לי מושג
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: