@המוכשר !!! אני צריכה לצרף עוד משהו?@המוכשר !!! תודה על כל העזרה. אני עשיו אוחזת שהגשתי ואישרתי סינכרון, אבל איך הם ידעו כמה ששעות אני עובדת?
@המוכשר !!! אני צריכה לצרף עוד משהו?@המוכשר !!! תודה על כל העזרה. אני עשיו אוחזת שהגשתי ואישרתי סינכרון, אבל איך הם ידעו כמה ששעות אני עובדת?
לא צריך עוד משהו@המוכשר !!! אני צריכה לצרף עוד משהו?
מישהו יודע? @המוכשר !!! ?מישהו יודע לגבי אישה שכירה, בעל רשום כאברך, בגלל דיחוי, במציאות עובד עם תלוש
ילד ממשיך
כדאי לאשר נתונים מביטוח לאומי?
ואיזה מסמכים לצרף לבעל?
אם לא יעשה לך בעיות בדרגה כדאי לאשר נתוניםמישהו יודע לגבי אישה שכירה, בעל רשום כאברך, בגלל דיחוי, במציאות עובד עם תלוש
ילד ממשיך
כדאי לאשר נתונים מביטוח לאומי?
ואיזה מסמכים לצרף לבעל?
מהכולל זה לא מלגת קיום
איך אפשר באמת לדעת לגבי הדרגה שלא יעשה בעיות?אם לא יעשה לך בעיות בדרגה כדאי לאשר נתונים
ילד ממשיך קודם לכולם
כלומר לא לסמן שמקבלים מלגה?מהכולל זה לא מלגת קיום
לרשום רק את השעות והימים למעלה
ולמטה לימודים ורניים
לבדוק האם מה שמעודכן בביטוח לאומי יתן לכם דרגה 3איך אפשר באמת לדעת לגבי הדרגה שלא יעשה בעיות?
הגשתי אז אישור כולל
נכון , לא לסמן , זה קשור לאונברסיטאותכלומר לא לסמן שמקבלים מלגה?
תבורך!!נכון , לא לסמן , זה קשור לאונברסיטאות
תודה רבה על המענה!לבדוק האם מה שמעודכן בביטוח לאומי יתן לכם דרגה 3
לא באתרתודה רבה על המענה!
איפה אפשר לראות באתר של בט"ל?
144כמה שעות בחודשי זה 36 ש"ש?
תודה רבה
מה הכוונה?לא באתר
בבקשה לפי הנתונים שהם נותנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: