רינה כהן3434
משתמש פעיל
שואלת בשביל מכרה. הבת שלה לומדת בבית ספר בקרית הרצוג והיא רוצה לברר בדרך כלל לאיזה סמינר ממשיכות רוב הבנות בקרית הרצוג? מישהי יודעת? אני חושבת שלבית ספר שהיא עכשיו לומדת קוראים מסורת ישראל אבל לא בטוחה במדויק שזה השם שלו
בסמינר אין מידי קשר לאזור מגוריםשואלת בשביל מכרה. הבת שלה לומדת בבית ספר בקרית הרצוג והיא רוצה לברר בדרך כלל לאיזה סמינר ממשיכות רוב הבנות בקרית הרצוג? מישהי יודעת? אני חושבת שלבית ספר שהיא עכשיו לומדת קוראים מסורת ישראל אבל לא בטוחה במדויק שזה השם שלו
מה לגבי גברא?בסמינר אין מידי קשר לאזור מגורים
דווקא מקרית הרצוג עד לפני שנתיים שלוש הרבה היו הולכות לכהנא ( ודאי שלא כולן, אבל יחסית היה יצוג נכבד ) בשנתיים שלוש האחרונות יותר למאיר...( אולי בגלל שכהנא התרחק עוד יותר )
את האמת אין לי מושג בסמינרים הספרדיםמה לגבי גברא?
חשוב לה שיהיו הרבה מאותו אזור
את לא חושבת שטוב שיהיו חברות יחד איתה מהבית ספר?מה זה משנה, שתלך להיכן שטוב לה, בסמינר לא צריך חברות שגרות קרוב, זה לא כמו היסודי (לעניות דעתי)
אם כבר הייתי מבררת על סמינר טוב ולא מי הולך וכמה...
בסמינרים ספרדים-לא חושבת שגברא "חזקים" במסורת, יותר אלקיים ואולי גם תהילהמה לגבי גברא?
חשוב לה שיהיו הרבה מאותו אזור
מבית הספר הזה ממש רב הבנות ממשיכות למאיר.שואלת בשביל מכרה. הבת שלה לומדת בבית ספר בקרית הרצוג והיא רוצה לברר בדרך כלל לאיזה סמינר ממשיכות רוב הבנות בקרית הרצוג? מישהי יודעת? אני חושבת שלבית ספר שהיא עכשיו לומדת קוראים מסורת ישראל אבל לא בטוחה במדויק שזה השם שלו
אולי בשנה האחרונהמבית הספר הזה ממש רב הבנות ממשיכות למאיר.
כ-6/7 לוולף וכן לשרנסקי.
ולאחרונה כנראה יש גם כאלו שהולכות לסמינר החדש אקשטיין.
בודדות לאלקיים תהילה כהנא וכו'
אני מדברת על לפני שנתיים -שלשאולי בשנה האחרונה
כי לפני שנתיים שלוש הגיעו ממסורת בערך חצי מחזור
באמת השנה הולכים פחות לכהנא
בגלל המרחק
שלא הגיעו הרבה לכהנא ממסורת?אני מדברת על לפני שנתיים -שלש
זה עובדה.שלא הגיעו הרבה לכהנא ממסורת?
אז סליחה , אבל את דיי טועה...
אני יודעת מידיעה גמורה על לפני 3 שנים.זה עובדה.
מכל כיתה הגיעו כ15-18 בנות למאיר.
ומאחת הכיתות אני יודעת שלא הלכה אפילו בת אחת לכהנא, וזה היה בסך הכל שלש כיתות.
אוקי, אני מידיעה גמורה על לפני שנתיים כנראה זה ההבדלאני יודעת מידיעה גמורה על לפני 3 שנים.
וכיום הולכות הרבה פחות.
בהחלט!בכ"א באמת לא מסתכלים באופן כללי
מסתכלים באופן פרטני
לא מקבלים כיום.הם הולכות לסמינרים בפתח תקווה.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: