אחרי בישול? לפני?ודאי! מושלם בהקפאה.
להעביר למקרר כבר במוצאי שבת ולחמם על הפלטה בליל ראש השנה.
שנה טובה.
אם אני מקפיאה אותם לפני הבישול -זה יעזור? אני מעדיפה מאשר להקפיא בנפרדמנגולד לא מכיר
מכיון שזה לא שונה מעלי גפן ממולאים אורז/בשר אז אפשר להקפיא אחרי הבישול
אבל -
צריך להפריד את הממולאים מהרוטב בסוף הבישול ולהקפיא בנפרד
מפשירים במקרר ומחממים לפני ההגשה ביחד
פשוט לא ניסיתי אז לא יודע מה להגידאם אני מקפיאה אותם לפני הבישול -זה יעזור? אני מעדיפה מאשר להקפיא בנפרד
כתבשיל או כממולא בפני עצמו לפני בישול?לא ניסיתי להקפיאם באופן שכזה
הקפאתי רק תבשיל בצל פטריות ומנגולד והוא היה מצוין
יתכן שכממולאים זה יהיה קצת יותר מורכב כי זה יהיה מימי יותר לאחר הפשרה.
כתבשיל שכלל רצועות מנגולד, בצל ופטריות ועבר אידוי ממושך.כתבשיל או כממולא בפני עצמו לפני בישול?
שאלתי היא: מתי הם יוצאים סמרטוטים גם לפני בישול זה יכול להתרחש?כתבשיל שכלל רצועות מנגולד, בצל ופטריות ועבר אידוי ממושך.
לכן לדעתי אי אפשר להסיק מזה לגבי ממולאים.
אני חושבת שגם אחרי הקפאה ללא בישול הם יכולים להיות כאלושאלתי היא: מתי הם יוצאים סמרטוטים גם לפני בישול זה יכול להתרחש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ו'
מא וִיבֹאֻנִי חֲסָדֶךָ יי תְּשׁוּעָתְךָ כְּאִמְרָתֶךָ:מב וְאֶעֱנֶה חֹרְפִי דָבָר כִּי בָטַחְתִּי בִּדְבָרֶךָ:מג וְאַל תַּצֵּל מִפִּי דְבַר אֱמֶת עַד מְאֹד כִּי לְמִשְׁפָּטֶךָ יִחָלְתִּי:מד וְאֶשְׁמְרָה תוֹרָתְךָ תָמִיד לְעוֹלָם וָעֶד:מה וְאֶתְהַלְּכָה בָרְחָבָה כִּי פִקֻּדֶיךָ דָרָשְׁתִּי:מו וַאֲדַבְּרָה בְעֵדֹתֶיךָ נֶגֶד מְלָכִים וְלֹא אֵבוֹשׁ:מז וְאֶשְׁתַּעֲשַׁע בְּמִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי:מח וְאֶשָּׂא כַפַּי אֶל מִצְוֹתֶיךָ אֲשֶׁר אָהָבְתִּי וְאָשִׂיחָה בְחֻקֶּיךָ: