את מה לסובב? את ההברגה הפנימית שבתוך הירוק בתמונה?לרסס WD40 אחרי כ 5 דקות לסובב עם פלאיר שפיץ
אני מבין נכון? נשבר חלק קטן בפנים ואי אפשר להבריג לשם?שלום וברכה
מה עושים אם נשברה לי ההברגה הפנימית שבקיר האמבטיה שאליה מתחבר העיגול שממנו יוצא הצינור?
מצורפות תמונות
תודה רבה
יש מספיק מקום להברגה חדשה במה שצילמת. מה לא הבנתי?מה שייצא זה חלק נחושת שההברגה שלו שבורה. כמו כן הראש העגול שהתברג אליו שבור.
אדגיש, זה לא שחלק מההברגה של העיגול תקוע בהברגה שבריר טלא שההברגה של הקיר שבורה. מקווה שהובנתי..
אז מה מצויין להברגה מחודשת?
ממה שנראה בתמונות שהבאת ההברגה בקיר היא פנימית ונשאר חלק קטן מהחלק החיצוני שהוברג לשם וצריך להוציא אותו וזה הפתרונות שנתנו כאן. אם נראה לך אחרת אולי תמונות אחרות יעזרו לעזור לך.ההברגה שבקיר שבורה בראש למעלה. את מה אני אוציא את כולה? מה ישאר שם?
הבנתי, אבדוק את זה האם זה באמת שארית של ההברגה החיצונית ממש תודה!ממה שנראה בתמונות שהבאת ההברגה בקיר היא פנימית ונשאר חלק קטן מהחלק החיצוני שהוברג לשם וצריך להוציא אותו וזה הפתרונות שנתנו כאן. אם נראה לך אחרת אולי תמונות אחרות יעזרו לעזור לך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: