התייעצות שאלה דחופה באינסטלציה

א.מ.ב.

משתמש פעיל
שלום וברכה
מה עושים אם נשברה לי ההברגה הפנימית שבקיר האמבטיה שאליה מתחבר העיגול שממנו יוצא הצינור?
מצורפות תמונות
תודה רבה

קבצים מצורפים

• IMG-20241104-WA0018.jpg
    IMG-20241104-WA0018.jpg
    KB 81.9 · צפיות: 2
  • IMG-20241104-WA0019.jpg
    IMG-20241104-WA0019.jpg
    KB 93.4 · צפיות: 3

חי טוב

משתמש פעיל
שלום וברכה
מה עושים אם נשברה לי ההברגה הפנימית שבקיר האמבטיה שאליה מתחבר העיגול שממנו יוצא הצינור?
מצורפות תמונות
תודה רבה
אני מבין נכון? נשבר חלק קטן בפנים ואי אפשר להבריג לשם?
כמו שכתבו, לשמן ולתת מכות עדינות בכיוון ההברגה רק החוצה.
והחלק שך מצוין עדיין להברגה מחודשת.

א.מ.ב.

משתמש פעיל
מה שייצא זה חלק נחושת שההברגה שלו שבורה. כמו כן הראש העגול שהתברג אליו שבור.
אדגיש, זה לא שחלק מההברגה של העיגול תקוע בהברגה שבקיר אלא שההברגה של הקיר שבורה. מקווה שהובנתי..
אז מה מצויין להברגה מחודשת?

חי טוב

משתמש פעיל
מה שייצא זה חלק נחושת שההברגה שלו שבורה. כמו כן הראש העגול שהתברג אליו שבור.
אדגיש, זה לא שחלק מההברגה של העיגול תקוע בהברגה שבריר טלא שההברגה של הקיר שבורה. מקווה שהובנתי..
אז מה מצויין להברגה מחודשת?
יש מספיק מקום להברגה חדשה במה שצילמת. מה לא הבנתי?

אני וביתי

משתמש מקצוען
ההברגה שבקיר שבורה בראש למעלה. את מה אני אוציא את כולה? מה ישאר שם?
ממה שנראה בתמונות שהבאת ההברגה בקיר היא פנימית ונשאר חלק קטן מהחלק החיצוני שהוברג לשם וצריך להוציא אותו וזה הפתרונות שנתנו כאן. אם נראה לך אחרת אולי תמונות אחרות יעזרו לעזור לך.

שליח ציבור

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
להכניס פלייר שפיץ לתוך החלל של החלק השבור בקיר ואז לפתוח תוך כדי לחץ לנסות לסובב שמאלה לכיון צד פתיחת ההברגה..אם לא הולך במקביל לפעולה הנ"ל יש להעזר באדם נוסף שיתן מכה בעדינות עם פטיש ומברג פס לכיוון צד הפתיחה ...אם אתה באזור בית שמש אשמח לעזור אם תצטרך יש לי ניסייון עם כזה בעיה..ממליץ לנסות קודם ללא התזת ספריי שימון .

א.מ.ב.

משתמש פעיל
ממה שנראה בתמונות שהבאת ההברגה בקיר היא פנימית ונשאר חלק קטן מהחלק החיצוני שהוברג לשם וצריך להוציא אותו וזה הפתרונות שנתנו כאן. אם נראה לך אחרת אולי תמונות אחרות יעזרו לעזור לך.
הבנתי, אבדוק את זה האם זה באמת שארית של ההברגה החיצונית ממש תודה!

אולי מעניין אותך גם...