זה בגלל התוסף של הציטוטיםקופצת על האשכול
למה החלונית של הצ'אט לא נפתחת לי בקטן אלא רק בגדול? וכשאני מנסה להקטין הוא נותן לי חלונית ריקה, בלי כל ההתכתבות... (זה קשור לגוגל או לנטפרי?)
ואוו תודה רבה!!!זה בגלל התוסף של הציטוטים
תעשי לו הסר מכרום
יש למישהו את הקישור לזה.זה בגלל התוסף של הציטוטים
תעשי לו הסר מכרום
תיכנס לתוספים בכותרת של הדפדפן, תעלה עליו ותבחר בהסרה מכרום.יש למישהו את הקישור לזה.
יש לי את זה ואני לא מוצא את הקישור בשביל להוריד.
אולי יש שרשור בקבוצה ולא הודעה חדשה.לי לאחרונה יש משהו מוזר שמדי כמה דקות כתוב לי נשלחה הודעה.. וצבע הצ'אט משתנה שכאילו נכנסה הודעה חדשה
וכלום.. לא קיבלתי שום הודעה חדשה
נתקלתם?
זה תוסף?היי קופת על האשכול ראיתי שיש דבר חדש בצאט של גוגל שאפשר לראות מי קררא את ההודעה שלי וכמה למשהו יש את התוסף הזה?
לאיש דרך למחוק צאט פרטי שימחק גם למשתמש השני?
יש דרך למחוק צאט פרטי שימחק גם למשתמש השני?
בגוגל צ'אט כן.
איך?בגוגל צ'אט כן.
בווצאפ מוגבל בזמן.
הכוונה תמיד להודעה שאתם כתבתם, כן?איך?
אני רוצה שכל השיחה תימחק בפעם אחת גם לצד השני
כן, זה נמחק לכולם.אני רוצה שכל השיחה תימחק בפעם אחת גם לצד השני
האמור מתייחס למחיקת הודעה אחת, אבל אם אני עושה מחיקת כל השיחה לפי מה שידוע לי זה מוחק את השיחה רק אצל המוחק,כן, זה נמחק לכולם.
נשאר סימן של - 'ההודעה נמחקה על ידי מי שכתב אותה'....
אם זה במרחב משותף אין זהות של מי שכתב....
האמור לעיל בגוגל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: