שאלה בעניין פיטורין, ופוליסת ביטוח!

קשקוש

משתמש רשום
כאן קרוב משפחה של קשקוש.

רציתי לשאול - אני פוטרתי מעבודתי בתור מורֶה עקב קיצוצים, ושאלתי היא כזו - האם יש כאן מישהו שיכול לומר לי האם המשכורת של החופש מגיעה לי עד א' אלול תחילת הלימודים או עד ה1 לחודש הלועזי הקרוב???
(עבדתי בעמותה - אני כותב את זה כי ידוע לי שברשתות האחרות כמו החינוה"ע ואו ברשת החינוך של ש"ס זה עד ה-1, השאלה האם יש חוק בזה)

כמו"כ אם יש כאן מישהו שיכול לעזור לי בקריאת פוליסת הביטוח כדי שאוכל לדעת מה בקשר לפיצויים וכו' אשמח אם יפנה כאן באישי של קשקוש.

תודה רבה!!!

תם

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
לגבי הפוליסה נראה לי שכדאי לך לפנות לסוכן ביטוח הוא יסביר לך הכל, לא??

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
לגבי הפוליסה צריך לפנות לסוכן הביטוח של ביה"ס
הוא יסביר לך ללא תשלום מצידך.

קשקוש

משתמש רשום
העניין הוא שהסוכן יגיד לי מה שהוא רוצה ולא בדיוק מה שאני רוצה, אני רוצה לבוא מוכן מה שנקרא לעשות הכנה מוקדמת.

מה לגבי השאלה הראשונה, יש למישהו מידע בעניין או יכול להפנות אותי לספר החוקים בנושא זה??

קשקוש

משתמש רשום
חברי פרוג היקרים אני ממש זקוק לעזרה, אני צריך להיפגש היום עם הבוס לשעבר ואני רוצה להיות מוכן אם הוא יעשה שרירים לגבי המשכורת האחרונה, אני חייב לדעת מה החוק בזה, מי שיוכל לעזור יבורך, תזכו למצוות!

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
תשאל ב144 יש ארגוני זכויות עובדים בכל הארץ

אברימי

מנהל פורום סוכרת
מנהל
מנוי פרימיום
באיזה יום התחלת לעבוד? ר"ח אלול? אם כן, עד ר"ח אלול של השנה הבאה אתה עובד בעמותה, אצל הבוס או איך שתקרא לזה.
אם עבדת שנה שלימה במוסד, אתה זכאי לתשלום כמקובל במערכת החינוך גם על החופש.
אין חוקים לעמותות האלה, אבל יש דין ויש דיין, ולא כל המנהלים מוכנים להבין את זה בדרך הקלה.

קשקוש

משתמש רשום
אברימי תודה - רק שזה בדיוק העניין, בתחילת העבודה לפני כמה שנים לא התחלתי באלול התחלתי מיד אחרי החגים, השאלה מה קורה עכשיו לפי מה????

וכשאתה כותב שאני זכאי על החופש האם כוונתך עד אלול או עד הראשון לחודש???

yaniv_55

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
עפ"י מה המשכורת משולמת?
אם לדוגמא על חודש עברי - בכל 10 לחודש לועזי,
אז תקבל עד ר"ח אלול ב-10 לספטמבר,
אם על חודש לועזי - בכל 2 לחודש לועזי נניח,
תקבל עד 31 לאוגוסט בשני לספטמבר.
חשוב לדעת גם מתי קיבלת את המכתב פיטורין, בעיקרון במכתב חייב להופיע תאריך הפסקת העבודה...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה