דרוש מידע שאלה - בנוגע לפרסום מייל ברשת ופרטים אישיים

אות ומופת

משתמש מקצוען
בס"ד

כבר דובר כאן הרבה מאד על כך שאסור לפרסם מייל ופרטים אישיים ברשת, וגם פורסם מזמן מאמר חשוב בנושא.
אז סליחה על שאלת התם שלי, אבל תסבירו לי בבקשה: אם כך, אז בשום פרסום שלי אני לא אמורה לציין מייל וטלפון?
אם זה בדף נחיתה, אתר, דף גוגל, או לצורך העניין מודעה במקומון - איך יצרו איתי קשר?
נניח שבדף נחיתה יש אפשרות לטופס - לא כל אחד רוצה להירשם בטופס, יש כאלה שפשוט רוצים ליצור את הקשר האישי, להבין את השירות שלי ולדבר איתי.

אז מה עושים?

סטודיו שלום

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
בוודאי שצריך שתהיה את האופציה לקשר אישי אבל מומלץ לפתוח מייל במיוחד בשביל זה למשל המייל שלי בחתימה זה מייל שפתחתי רק לפניות שמגיעות אלי מפרוג

נבחר

משתמש סופר מקצוען
עריכה תורנית
יש הבדל בין פירסום ציבורי כמו פרוג וכדו' שלכל פירסום חשופים אלפי משתמשים ומזמין בעיות למיניהם ועל זה דובר במאמר הנ"ל
לבין פירסום עסקי ששם הבעייתים למיניהם יותר נזהרים והפיתרון כמו שדובר לפתוח לזה מייל מיוחד ולא לקרוא לו בשם פרטי אלא בשם העסק

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
רק קצת פרופורציות.
מייל לא מתאים מכל סיבה שתהיה-דינו חסימה טוטאלית.
וכנל טלפונים/sms לנייד מכל מיני מטרידים וספאם (הצילו את.../יהודים יקרים...וכו וכו) דינם אחד-חסימה טוטאלית.
אני כל יום ויום מוקפץ באמצע עבודה ועיסוקים עם טלפונים וצינטוקים של ספאם .למדתי לא לענות ולחסום מיידית.
אני גם שואל את עצמי.איך למען ה' הגיעו אלי לטלפון של העבודה שלעולם לא פירסמתי אותו חוץ מלבוס שלי?
אבל ככה זה בעולמינו..הפכנו למרשתת אחת של עכביש גדול.בוטים /רובוטים וטרללת רשתית לא מאוישת אך מייאשת..

בקיצור.היו זהירים.ואם משהו לא נראה /נשמע ראוי והוגן.תחסמו מיד.

תמונות

משתמש פעיל
רק קצת פרופורציות.
מייל לא מתאים מכל סיבה שתהיה-דינו חסימה טוטאלית.
וכנל טלפונים/sms לנייד מכל מיני מטרידים וספאם (הצילו את.../יהודים יקרים...וכו וכו) דינם אחד-חסימה טוטאלית.
אני כל יום ויום מוקפץ באמצע עבודה ועיסוקים עם טלפונים וצינטוקים של ספאם .למדתי לא לענות ולחסום מיידית.
אני גם שואל את עצמי.איך למען ה' הגיעו אלי לטלפון של העבודה שלעולם לא פירסמתי אותו חוץ מלבוס שלי?
אבל ככה זה בעולמינו..הפכנו למרשתת אחת של עכביש גדול.בוטים /רובוטים וטרללת רשתית לא מאוישת אך מייאשת..

בקיצור.היו זהירים.ואם משהו לא נראה /נשמע ראוי והוגן.תחסמו מיד.
סליחה אבל זה נשמע טמוע אתה גבר , למה מטרידים אותך?
רק לאישה העם מטריד רחמנא ליצלן

יש כזה שם???

משתמש מקצוען
סליחה אבל זה נשמע טמוע אתה גבר , למה מטרידים אותך?
רק לאישה העם מטריד רחמנא ליצלן
ב"ה צרכי עמך בית ישראל רבו, ואיתם גם המטרידים בכל מיני עניינים שונים, אלה בצדקות, אלה בסגולות, אלה בהבטחות, ואלה בישועות, וכו' וכו' וכו'.

יעקב ויצמן

מנהל פורום מחשבים
מנהל
מנוי פרימיום
ב"ה צרכי עמך בית ישראל רבו, ואיתם גם המטרידים בכל מיני עניינים שונים, אלה בצדקות, אלה בסגולות, אלה בהבטחות, ואלה בישועות, וכו' וכו' וכו'.
בדיוק כך.
זו הטרדה וספאם .
זה לא אמור לעניין אותי בזמן שאני על הסולם בעבודה תוך כדי ריכוז בחיווט חשמל.
למה אני צריך לקפוץ מצלצול באמצע עבודה רק כדי לשמוע "גייולאלד היום יתקיים הפגנה,/איזה נייעס חסר תוחלת/הצילו את והצילו את .
כל זה מיותר ומטריד.
בזמן שאני חושב.אה,אולי זה טלפון מהגננת אולי זה טלפון מהתלמוד תורה..ורק שלא קרה משהו
אז יש לי אפליקציה שמזהה מיידית את השם.אבל זה עדיין מטריד ומעשה פסול.
אגב.מייל עם שם נושא לא מוכר וחשוד.מייד עף ונחסם.זה הרבה יותר קל.
ואני חושב שבעיית ההצפה לניידים פי כמה וכמה גדולה באחוזים מהמיילים ספאם שאתם מקבלים ביום/בשבוע.
אגב.מרוב יאוש ותסכול.שאני אומר בברכות השחר הצילנו משכן רע וכו..אני גם מוסיף בהרהור הלב-הצילנו מצינטוק רע ,מספאם רע ,מבוט רע ומשאר מרעין בישין.

נערך לאחרונה ב:

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה