דרוש מידע שאלה בביטוח רכב

חיים של תורה

משתמש מקצוען
אגב, ביטוח חייב להיות על שם בעל הרכב- מי שרשום ברשיון הרכב
כל אחד יכול לעשות ביטוח לעצמו על איזה רכב שרוצה
זה מה שאני יודע
תלוי באיזו חברה

בעל ואישה הם אחד לעניין הביטוח
שוב תלוי באיזו חברה, ברוב החברות זה לא ככה.

ועכשיו שהיה צריך לחדש הם אמרו שאי אפשר לעשות אצלם חובה לבד וחייבים גם צד ג'
מכירים משהו?
יש חברה בשם 'הפול' והם עושים רק ביטוח חובה, ודרך אגב הם החברה הכי זולה במדינה.

ולגופו של עניין, המחיר שכתבת הוא מאוד יקר, באור ביטוח ובביטוח 9 (9 מליון לשעבר) זה אמור לעלות הרבה יותר זול מנסיון של כמה שנים טובות עם כמה סוגי רכבים.
ואם לאבא שלך אין עבר ביטוחי אז זה לא כל כך משנה, כי ברגע שאתה רוצה להוסיף נהג חדש, אז כל המחיר קופץ בגלל הסיכון.
ודרך אגב אם קרתה תאונה ח"ו אין לחברת ביטוח שום סיכוי לדעת מי בפועל הנהג העקרי ומי בפועל הנהג הנוסף, אין להם שום אפשרות חוקית ומעשית לברר כזה דבר, כל הסיבה שזה יוצא לפעמים יותר זול, זה בגלל שהסיכון לדעתם הוא פחות (חוץ מזה שהחוק לא קובע מה זה עקרי ומה זה נוסף).
וסתם צריך לדעת שבשתי החברות שציינתי, זה בדרך כלל יוצא הרבה יותר זול מהחברות הרגילות כולל נהג חדש.
בהצלחה

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
יש הבדלים בחברות על גובה השתתפות עצמית במקרה של תאונה חלילה,
וכן ביטוח גרירה ועוד כל מיני נספחים, כמו מראות צד וחלונות (בביטוח מקיף).
השתתפות עצמית ההבדלים לא כ"כ גדולים, אבל לפעמים הפרמיה זולה משמעותית וכן שווה לעשות פוליסה עם השתתפות יקרה יותר.
שרותי דרך ההבדלים 50/60 שח
ואפשר כמובן לרכוש שרותי דרך גם למבוטחי צד ג

גיטיgiti

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
תלוי באיזו חברה

ולגופו של עניין, המחיר שכתבת הוא מאוד יקר, באור ביטוח ובביטוח 9 (9 מליון לשעבר) זה אמור לעלות הרבה יותר זול מנסיון של כמה שנים טובות עם כמה סוגי רכבים.
ואם לאבא שלך אין עבר ביטוחי אז זה לא כל כך משנה, כי ברגע שאתה רוצה להוסיף נהג חדש, אז כל המחיר קופץ בגלל הסיכון.
ודרך אגב אם קרתה תאונה ח"ו אין לחברת ביטוח שום סיכוי לדעת מי בפועל הנהג העקרי ומי בפועל הנהג הנוסף, אין להם שום אפשרות חוקית ומעשית לברר כזה דבר, כל הסיבה שזה יוצא לפעמים יותר זול, זה בגלל שהסיכון לדעתם הוא פחות (חוץ מזה שהחוק לא קובע מה זה עקרי ומה זה נוסף).
וסתם צריך לדעת שבשתי החברות שציינתי, זה בדרך כלל יוצא הרבה יותר זול מהחברות הרגילות כולל נהג חדש.
בהצלחה
חברת הפול מבטחת רק במקרי קצה ששום חברה לא מוכנה לבטח.
ממש לא מגיעים אליה מלכתחילה.
והיא לא חברה זולה היא מבטחת נהגים עם תביעות בחובה נהגי אופנוע וכו’
היא חברה ממשלתית שחייבת לבטח היות שאסור לנסוע בלי חובה.
לגשת אליה מלכתחילה זה כמו שתגיד אני מעדיף לתבוע את קרנית במקום את החברה.

בת עשרים

משתמש צעיר
תלוי באיזו חברה

בהצלחה
בכל החברות בעל ואישה הם אחד לעניין הביטוח!

צדי

משתמש פעיל
שלום וברכה
אני נהג חדש ומשלם היום 500 ש"ח לחודש (6000 לשנה) על ביטוח חובה וצד ג'
אם אני ירשום ביטוח על אבא שלי (שהוא כבר מעל גיל 40) ויוסיף אותי כנהג נוסף זה יצא לי יותר זול ? ואם כן אז בכמה?
אשמח להעשיר מידיעותיכם ומניסיונכם
תודה
אני בשעתו היה לי אותו שאלה ואני אצל סוכן אלוף בדרך אגב אני תמיד מנסה לפרסם עליו שידעו שיש כריששש בתחום שמסתובב לנו בין הרגליים (למי ששואל 0534122268)

יעקב אסטרייכר

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אני בשעתו היה לי אותו שאלה ואני אצל סוכן אלוף בדרך אגב אני תמיד מנסה לפרסם עליו שידעו שיש כריששש בתחום שמסתובב לנו בין הרגליים (למי ששואל 0534122268)
לא ציינת איזה מחיר הוא נתן לך - נשמח לדעת
כמו כן מה התשובה לשאלה אם ע"ש האבא יוריד
ומה השם של הסוכן
תודה

חיימקוש

משתמש מקצוען
אתה בעצם עושה אותו נה ג עיקרי זה אומר שאתה מצעיר שרוב הנסיעות הוא נוסע כי עם הוא לא נהג עיקרי זה מוזיל רק טיפה

זושא כץ

משתמש מקצוען
אני רשמתי את אבי כבעל הפוליסה והוסיפו אותי (אחרי גיל 30)
ונשאר השם של הפוליסה של שנינו ומספר הזהות שלי
והרווחתי עבר ביטוחי שלו

צדי

משתמש פעיל
וואו וואו @צדי
אני עובר על ההודעות האחרונות שלך
זה נראה שהסוכן שלך מוצלח בהכל...
ביטוחי מבנה רפואה רכב חיים ומה לא
כמה אחוזים הוא נותן לך?
הלוואי.... אשמח ל.... חשוב לי להבהיר אני לא מקבלת ממנו כלום !!!!!רק מדין אל תמנע טוב מבעליו אני חושפת לציבור שידעו מה זה שירות ואמינות ומה זה לקרוא שורות קטנות .... בפוליסות ביטוח בקיצור אחד שאי אפשר לסמוך עליו בעיניים עצומות אלא לא צריך לעצום עיניים ..... כדי לראות ואני כותבת מניסיון מר אני לא רוצה להכפיש שמות אבל מי שפעם אחת נחשף ליושר והיצירתיות שלו ....... טוב אין לי כח לכתוב שיהיה בהצלחה שתזכרו מה אמרתי לכם איש יקר עם לב ענק ואיכפתי ולתועלת הציבור אני שוב כותבת את המספר שלו 0534122268

צדי

משתמש פעיל
וודאי, כי אז הביטוח יהיה על שמו וזה יכול לצאת לך חצי מחיר, בזכות העבר ביטוחי שלו.
השאלה אם אבא שלך רוצה גם את הנקודות שחלילה יהיו...(יש אפשרות להעביר אותן על שמך אבל זה פרוצדורה)
אבל זה לא שווה את הכסף כי ככה לא יהיה לך בכלל עבר ביטוחי ונניח בגיל ארבעים תשלם מאוד יקר לא?

חיים של תורה

משתמש מקצוען
@צדי היקרה.
לא רוצה סתם להשמיץ, אבל לפני שאת משבחת מישהו בקולי קולות, תספרי לנו מה את קשורה אליו.
אני אישית חוץ מהרבה מלל כמה הוא טוב וכמה הוא מוצלח, לא קיבלתי ממנו שום שירות.
אני לא חושב שאם אני מתקשר לברר הצעת מחיר אני צריך לקבל דרשה של 10 דקות כמה הוא מוצלח וכמה אין לו זמן כי כולם מתקשרים אליו.
חוץ ממה שהוא ניסה לדחוף לי ביטוחים שלא ביקשתי, הוא עדיין לא נתן לי הצעת מחיר על מה שכן ביקשתי, וזאת אחרי שפעמיים הוא הבטיח לי על שעה מסוימת(!) שהוא חוזר אלי עם הצעת מחיר.

אז חבר'ה, נא לבדוק כל אחד בשבע עיניים, ולא לסמוך על כל ניק כאן שרוצה לעשות פרסומת ושיווק!

צדי

משתמש פעיל
@צדי היקרה.
לא רוצה סתם להשמיץ, אבל לפני שאת משבחת מישהו בקולי קולות, תספרי לנו מה את קשורה אליו.
אני אישית חוץ מהרבה מלל כמה הוא טוב וכמה הוא מוצלח, לא קיבלתי ממנו שום שירות.
אני לא חושב שאם אני מתקשר לברר הצעת מחיר אני צריך לקבל דרשה של 10 דקות כמה הוא מוצלח וכמה אין לו זמן כי כולם מתקשרים אליו.
חוץ ממה שהוא ניסה לדחוף לי ביטוחים שלא ביקשתי, הוא עדיין לא נתן לי הצעת מחיר על מה שכן ביקשתי, וזאת אחרי שפעמיים הוא הבטיח לי על שעה מסוימת(!) שהוא חוזר אלי עם הצעת מחיר.

אז חבר'ה, נא לבדוק כל אחד בשבע עיניים, ולא לסמוך על כל ניק כאן שרוצה לעשות פרסומת ושיווק!
אני אישית פניתי אליו באמצע השנה קח בחשבון עכשיו סופ שנה אולי יש עומס כי בסוף שנה יש המון....
ולגביזה שהוא רצה לדחוף לך משהו אפשר לסרב בנימוס אני לא סירבתי כי יש לי ל”ע במשפחה מישהו עם תיק רפואי שנפל עליו באמצע החיים אז אני בנושאי רפואה לא ככ מהר מסרבת אבל להוריד אותו ככה בגלל שלא חזר אליך

חיים של תורה

משתמש מקצוען
לא התכוונתי להוריד אותו, אבל קצת צרם לי השירי תשבחות, כשבעיני הוא לא ראוי לזה.
כל נותן שירות נמדד ברמת השירות שהוא נותן לפי הבקשות של הלקוח.
אם אני מבקש ביטוח רכב והוא לא נותן לי, ובמקום זה מנסה לדחוף לי ביטוח בריאות (אע"פ שזה חשוב), אז זה לא שירות!
יכול להיות שהוא נתן לך מחיר מאוד זול (אני עדיין לא יודע כמה הוא משיג...), אבל שירות זה לא!
לכן כתבתי לברר היטיב ולא ליפול בפח סתם.
וסתם דרך אגב, הדבר הכי מכוער בעיני זה כשבן אדם מנסה לדחוף לך משהו ולנגן לך על המצפון, אם אתה מנסה לשווק משהו אז בסדר, אבל אל תנגן לי כמה אני חייב את זה לעצמי ואם לא אני פשוט מזיק לעצמי ולמשפחה שלי, ואני יתחרט מאוד בעתיד, זה דבר מאוד מאוד מכוער, גם בשיווק יש גבול!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  100  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה