הייתי רק בארבע מתוך כל הרשימה הזאת!
נכון, אבל זו עיר רגילה. בלי אויר ונוף. צפת כבר עדיפה על וינה. הר כנען, 20 פעמים על וינה.אני הייתי בשבת בוינה יש שם כמה בתי כנסיות וגם בית חבד עם אוכל כשר והרבה חנויות כשרות
ויש שם גם עירוב מיוחד באזור גדול מאד של העיר עד הנהר
"רק"
הייתי רק בארבע מתוך כל הרשימה הזאת!
יש לי מידע על המקומות שכתבת, כי פשוט לא נראה לי שיש עוד מקומות באוסטריה ובשוויץ שיש מניין!!!תכלית אין למישהו יותר מידע
https://www.hul-kasher.co.il/kosher-in-austria/האם יש מידע על מלונות כשרות באוסטריה
בהחלט בחירה נכונה!!!!!!!! [מנסיון!!!]למעשה סגרתי על ladis
אפשר להגיד את זה על כל עיר באירופה שהיא 'רגילה'. גם לונדון ופריז 'רגילות'.נכון, אבל זו עיר רגילה. בלי אויר ונוף. צפת כבר עדיפה על וינה. הר כנען, 20 פעמים על וינה.
רעיון יפהבהרים, במקומות היותר קטנים,
כמו לדוגמא st anton
בד"כ אנשים לוקחים דירות כשהם יודעים שיש שם קבוצה מאורגנת במלון
שאפשר להסתמך עליה במנינים וכו'
אפשר לבדוק בעיתונות איזה נופשים מאורגנים יש , ולהצמד לאזור.
יש שם מניינים בקיץ?למעשה סגרתי על ladis
גם במזוודה שנכנסת לבטן המטוס אסור להביא נוזלים?לפעמים הם ממש אכזריים!
אם בטעות יש לך דבר נוזל להעלות למטוס הם זורקים!(יותר נכון לוקחים לעצמם) ובפעם הראשונה שזה קרה לנו הם זרקו לנו דברים ממש יקרים זה היה עצוב...
צריך להזהר מהשווויצרים!
מאז למדנו לקח!
בבטן המטוס מביאים מה שרוציםגם במזוודה שנכנסת לבטן המטוס אסור להביא נוזלים?
וביד בקבוק מטרנה של תינוק, ייתנו להעלות למטוס?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: