מעניין, גם אני הרגשתי משהו, אבל אין לי את האבחנה לשים את האצבע בדיוק מה חסר לי.נכתב ע"י מוטי הלר;355445:בראוו אך משום מה עדיין זקוק לקצת דיוק בדמות עצמו (כאוהד מושבע של קרליבך, ראיתי כבר עשרות תמונות ויש קצת לשפר בעניין)
זה ציור בצבעי אקריליק על בד קנבס.נכתב ע"י רותיק;355372:מדהים!
באיזו תוכנה זה נעשה
אני שומע את מה שאת אומרת. אבל אני לא חושב שיש בזה אמת אחת ברורה. זה תלוי בסגנון של האמן ובכללי הז'אנר.נכתב ע"י אשל;355326:באשכול הקודם בנושא זה כתבה אסתי הס שלדעתה יש יופי בחוסר הגימור של הציור שהועלה באמצע העבודה.
היא צדקה כמובן, ועכשיו זה עוד יותר בולט ומובן -
הצייר צריך לדעת לא רק איפה להתחיל את הציור, אלא גם מתי לעצור. וכאן נדמה שהצייר פשוט לא ידע.
יש גודש של פרטים מעובדים כולם עד הדגש האחרון.
חבל, זה מעייף ולא מותיר דבר לדמיון. נשאר רק להאנח בהתפעלות ולומר שזה נראה ממש כמו צילום.
בינינו, לא חבל על העבודה? אפשר לצלם ולפלטר בפוטושופ ולהאנח ולומר שזה ממש כמו ציור...
נכתב ע"י אשל;355326:חבל, זה מעייף ולא מותיר דבר לדמיון. נשאר רק להאנח בהתפעלות ולומר שזה נראה ממש כמו צילום.
בינינו, לא חבל על העבודה? אפשר לצלם ולפלטר בפוטושופ ולהאנח ולומר שזה ממש כמו ציור...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: