זה לא נראה לי קשור לבני יוסף, זה אולי קשור לבית ספרתלוי. יש מקומות שדורשים לעבוד שעות נוספות בתרומה. גם מבחינת המשכורת אין בכל בי"ס את כל התנאים. כמו שהיה ופרטני. אין שעות גיל ואין עוד הרבה הטבות שבמשרד החינוך יש. מכירה מורות עם משרות אם (24 ש"ש) שעוד תורמות שעות עם וותק של מעל 10 שנים ולא עוברות את 6,000 גג 6,500 בחודש..עם תואר וגמולים.
אבל נראה לי שעדיין עדיף מעמותה...
למה? במה זה תלוי? אילו סעיפים משתנים?שימו לב-
אין לך מושג כמה את הולכת לקבל בחודש הקרוב עד לראשון לחודש...
כל חודש סכום אחר...
אין עם מי לדבר!!!!
מכירה מורות שכן עוברות? איך עושים את זה?עם וותק של מעל 10 שנים ולא עוברות את 6,000 גג 6,500 בחודש..עם תואר וגמולים.
לוידעתלמה? במה זה תלוי? אילו סעיפים משתנים?
במקום שבו אני עובדת עכשיו אני מקבלת מעונות, תואר וכו'. יש משהו שאני יכולה לקבל בבני יוסף מעבר לזה?
ברשת כמעט ולא מכירה. יש הרבה ממורמרות..אבל כן מכירה כאלו שלפחות לא תורמות ומקבלות על שעות שהייה. ומנהלים שפחות מנצלים..מכירה מורות שכן עוברות? איך עושים את זה?
בעיקרון אתה צודק בטרום רפורמה,איך מגיעים ל 100 % משרה שבכל יום שעות עבודה מ 8 עד 1 ושישי מ 8 עד 12 שלכאורה יוצא 29 ש"ש
תודה רבה
אין קשרשני שיעורים של 50 דק'
זה רק כאשר אין תפילה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: