כללי רשמים מכנס 'המעצבים'

בתנופה

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
אתה יכול לכתוב שלא נהנת, וזכותך. לכל אחד יש טעם אישי וציפיות שונות.
המרגיז הוא שלקחת משהו אישי שלך, והפכת לביקורת כלל ציבורית, וזה לא נכון, אני ועוד רבים רבים, נהנו מאד.
הבהרה: כל האמור זה ביקורת אישי שלי, לא ציבורית, ואיני מוסמך לכצתוב בשם אף אחד.
כך את עצמך כדוגמה, בתור יוצר, למה לא הקמת שם דוכן?
ברור שזו הזדמנות לכל העסקים נותני השירות לבוא למקום ולהציע את מרכולתם.
למה שמעצבים פורצי דרך יציעו את מרכולתם? למי בדיוק ליוצרים האחרים? (בנוסף, אתה מבים לבד שזאת השקעה גדולה לעסקים הקטנים).
אני מועסק כקופירייטר בחברה ענקית, שלא קשורה לקהל היעד.
באתי בציפייה למצוא עובדים, ושיתו"פ עם עובדים מהמגזר -. לא מצאתי.
רציתי לראות את הנהלת פרוג באה לקראת העובדים הקטנים ומעניקה להם בזול במה ליצירותיהם - לא ראיתי.
חיפשתי לפחות חברות פרסום גדולות שיציגו את יצירותיהם - ולא מצאתי.
אני באופן אישי נהנתי מההרצאות, ונהנתי מההפקה הבומבסטית, אך לא מעבר.

חויד

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
פרסום וקופי
הבהרה: כל האמור זה ביקורת אישי שלי, לא ציבורית, ואיני מוסמך לכצתוב בשם אף אחד.

אני מועסק כקופירייטר בחברה ענקית, שלא קשורה לקהל היעד.
באתי בציפייה למצוא עובדים, ושיתו"פ עם עובדים מהמגזר -. לא מצאתי.
רציתי לראות את הנהלת פרוג באה לקראת העובדים הקטנים ומעניקה להם בזול במה ליצירותיהם - לא ראיתי.
חיפשתי לפחות חברות פרסום גדולות שיציגו את יצירותיהם - ולא מצאתי.
אני באופן אישי נהנתי מההרצאות, ונהנתי מההפקה הבומבסטית, אך לא מעבר.

לא צריך כנס גדול בשביל שת"פ,
הנה אני מוכנה גם דרך כאן, לבדוק מולך שת"פ :)

קלרינט

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
D I G I T A L
@חיים בניסטי היה חמוד לראות את "האיש והאגדה"...

תודה לאשתי אסנת שעזרה לי לאורך כל היום ואפילו קיבלה שוקולד מחמישה אנשים (ומי שיודע למה - יודע למה! ;)
חבל רק שלא עדכנת שהיא תהיה, הייתי מראש מצטיידת בשוקולד שויצרי משובח
ולא נאלצת לקלף מהר מהר שוקולדים שחולקו באיזה דוכן אחר :(
באמת מגיע לה!
והתנצלות כנה מעומק לבי מגיעה למעצבת כאן מהפורום שאיני יודע מי זו, שעברה בדוכן שלי עם חברותיה, דפדפה באחד העותקים של הספר החדש ואמרה: "הנה הספר של חיים בניסטי... זה שתמיד מוריד לי את הביטחון בפורום עם התגובות שלו". אני בטוח שהיא לא ידעה שאני זה שעומד ממש לידה, אבל בכל זאת כמעט עמדו לי דמעות בעיניים. ובכן... אם את קוראת שורות אלו, נא סלחי לי ודעי כי מעכשיו אשתדל להגיב יותר ברגישות לעבודות משתמשים כאן בפורום.
אממ...

אולי שמעת אותי?
אז בגלל הרעש כנראה שלא שמעת טוב...
או שזאת הייתה מישהי אחרת :(

בכל אופן, למרות שהספר שלך כבר נמצא אצלי בכוננית בחדר שינה כבר ממזמן...
באתי לעמדה שלך עם חברתי ששוכנעה (ע"י :) ) שהיא לקנות חייבת את הספר.
ואמרתי לה שהספר שלך, והתגובות שלך בפורום
(לא ללוגואים שאני מעלה, אלא ללוגואים שאחרים מעלים לחוו"ד) מאד מקדמים ומחכימים אותי,
דווקא בגלל שהם מורידים לי את הביטחון!
כן. למדתי מהספר המון,
אך בעיקר למדתי שלעצב לוגו, זאת עבודה, שדורשת השקעה, ובעיקר אחריות!

אז בהתחלה זה קצת הרתיע, וגרם חלישות הדעת, (לי אישית בכל אופן...)
אך היום אני מוצאת את עצמי שוב ושוב מדפדפת בספר
שוב ושוב מתעמקת בכל תגובה שלך בפורום,
ולא נשאר לי אלא לבקש -
עוד :)

סגנון-7

מיתוג ותדמית | אסטרטגיה מדוייקת | קמפיינים מנצחים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
מי שחיפש שיתופי פעולה מוגדרים וספציפיים
מצא את הדרך.

נערך לאחרונה ב:

גיוון

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
שלום וברכה לכולם!

אקדים ואומר שאני לא מהטיפוסים שאוהבים להתלונן על כל דבר, אך היות וראיתי שנגעו בדברים שהפריעו לי אחדד אותם טיפה.

הייתי אתמול בכנס, נהניתי מאוד מאוד, למה נהניתי? קודם כל כי היה לי תירוץ די טוב לעזוב ליום שלם את המחשב ולהשתחרר קצת... היה נחמד למצוא חברים וכו'... ההרצאות לדעתי היו פחות מוצלחות מכמה וכמה סיבות (היו פחות היו יותר...)

כמה פרטים שהייתי רוצה לתת עליהם את תשומת הלב (אולי זה יעזור לפעם הבאה)
  • תחרות הכרזות היה בדיחה לא מוצלחת, וסליחה על החריפות, אני בעצמי לא הגשתי כרזה, אבל עמדתי שם הרבה זמן וראיתי איך אחד הולך לחבר שלו ואומר לו אתה רואה את זה? אני עשיתי תצביע לי.. ההוא אומר לו אוקיי אבל אתה מצביע גם לי? בכיף... ככה זה פחות או יותר עבד כמו בשיטת הפריימריז... זה עכ"פ היתה ההרגשה שלי, לא באפן מקצועי בכלל! אחרי שנבחר מה שנבחר המקצוענים תמיד ימצאו מה טוב בזה. וזה לא חכמה גדולה!
  • הרבה מהמעצבים היום עובדים עם השוק הגדול והרחב (לא החרדי), אבל יש הרבה מאוד (אולי יותר) מעצבים שלא רוצים להיות כמו איתמר גור ודומיו, והיו מעדיפים לשמוע הרצאה מאיזה חרדי שהצליח בחיים שלו בתחום העיצוב וכדומה (ויש הרבה) לא תמיד זה שאין לו כיפה יותר מעניין... אם למשל היה הרצאה של יואל וקסברגר על איור (או סתם איך למתג את העסק שלך) נראה לי שזה היה מאוד מאוד מעניין... הוא הרי גם התחיל מקטן...
  • היריד היה די רדום ומשעמם (חוץ ממה שהיה נורא משעשע לראות את מוטי הלר מצייר את הרב שטינמן ומחליף כיפה עם יואל וקסברגר כפי דרישת הצלם... ואת זאב ברנשטיין מצייר בחול וכדומה... ולהכיר את איתמר נתן) רובם ככולם הכניסו אותכם להגרלה על משהו.. אבל לא באמת היה שם משהו וווואווווו.
  • אמרו שיהיה הפתעות וכדומה, חיכיתי להפתעה ובסוף יוסטמן מכריז הבטחנו לכם הפתעות אז הנה אחת ההפתעות.... "ראש הממשלה שלח מכתב"... נו באמת לזה חיכינו?
  • אני חושב שהיה מן הראוי שיתנו אפשרות להוסיף את שם הניק בפרוג למי שרוצה על התגית (באופן רשמי כמו שהיה כתוב שם העסק) שנוכל לזהות אחד את השני... אותי למשל כמעט אף אחד לא מכיר בשם הפרטי אבל את בן צבי יש הרבה שמכירים וחבל!!! לדעתי ככה זה היה מוסיף הרבה יותר שיתופי פעולה.
נראה לי שיהיו הרבה שיזדהו עם תחושותיי.

אבל עם כל זה נהניתי מאוד!! לא מתחרט לדקה שהגעתי, ולוא רק בגלל הסיבה שתכתבי בראש דברי.
ומי יודע אולי עוד יצאו דברים וטובים מכל זה...

ובהחלט כאן המקום להביע את רגשות תודתי קדם, כמו שמשה ליאון אמר אתמול, הזוג לבית פרוּג אמר ולא ידע מה אומר (טעה), אבל זה באמת כך, פרוג זה משפחה ולכל משפחה יש אב בית.....

חיים כה לחי!

נערך לאחרונה ב:

סגנון-7

מיתוג ותדמית | אסטרטגיה מדוייקת | קמפיינים מנצחים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
פרסום וקופי
זה נכון למי שהגיע במטרה ברורה ומוגדרת
קיר כרטיסי הביקור היה הזדמנות מצוינת לשיתופי פעולה.

לדעתי, כדי להגיע לתוצאות טובות יותר בשיתופי הפעולה
היה אפשר לשדרג בכמה רמות את המשחק של "תמך" שלצערי הוא נכשל

הרעיון שלי לפעם הבאה:
אותו המשחק (שהוא גאוני, יש לציין) אך בחלל סגור ובהנחיית מנחה
יעשו לדעתי נטוורקינג מצוין גם למי שלא הגיע עם יעדים ברורים ומטרות רשומות.

נערך לאחרונה ב:

מנדי פרל

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הדמיות בתלת מימד
קודם כל תודה למשפחת פרוג, היה מדהים אתמול
אני חושב שהיה מן הראוי שיתנו אפשרות להוסיף את שם הניק בפרוג למי שרוצה על התגית (באופן רשמי כמו שהיה כתוב שם העסק) שנוכל לזהות אחד את השני... אותי למשל כמעט אף אחד לא מכיר בשם הפרטי אבל את בן צבי יש הרבה שמכירים וחבל!!! לדעתי ככה זה היה מוסיף הרבה יותר שיתופי פעולה.
הגיע הזמן להחליף את כל השמות ההזויים והמוזרים האלו בפורום..... ואז היו מזהים אותך...........
כי אותי אישית זיהו כמה וכמה אנשים אתמול.....

גיוון

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
קודם כל תודה למשפחת פרוג, היה מדהים אתמול

הגיע הזמן להחליף את כל השמות ההזויים והמוזרים האלו בפורום..... ואז היו מזהים אותך ואת כולם...........
אתה היית מזהה אותי גם אם הייתי קורא לעצמי פופקורן..;)

אתה צודק חלקית.
אני אישית למדתי בקורס בפרוג יחד עם עוד תלמיד בעל שם זהה במדוייק לשלי (כן גם משפחה) אז מאיפה תדע מי הגיב לך? חוץ מזה שיש הרבה ניקים שרוצים מפעם לפעם לשאול שאלות באיש את רעהו או בכלל בלי שכל אחד ידע במדויק איך קוראים לי ומי הוא. ולא מעוניין להחזיק בצי של ניקים... אפשר להבין את הצד השני גם!!!

אבל כל זה זה נושא בפני עצמו... תכל'ס בכנס לא זיהו אחד את השני. וחבל!!!
לא רק רציתי שיזהו אותי, גם מאוד רציתי לזהות כל מיני אנשים... באתי עם רשימה של כמה וכמה ניקים שאני חייב לדבר איתם זיהיתי רק חלק וגם זה בעזרת כמה חברים שאין להם בעייה לגשת לאדם ולשאול אותך איך קוריאם לו בפורום... לי עכ"פ זה פחות נעים!

נערך לאחרונה ב:

Pencil

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
  • תחרות הכרזות...אבל עמדתי שם הרבה זמן וראיתי איך אחד הולך לחבר שלו ואומר לו אתה רואה את זה? אני עשיתי תצביע לי.. ההוא אומר לו אוקיי אבל אתה מצביע גם לי? בכיף... ככה זה פחות או יותר עבד כמו בשיטת הפריימריז...
לא נתקלתי בדבר כזה בצד השני..(ועמדתי שם כמעט שעה, אם לא יותר!! בחלקים נפרדים של הכנס)
להפך- חיפשו לדעת מי עשה מה ומשום מה אותן יוצרות לא היו בשטח...

etyb

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
האמת שחשבתי לפתוח אשכול על רשמים מהיום אך הקדמת אותי, אז אשתף כאן ממש בקצרה:

למרות שלא זזתי מהדוכן של הספרים כל היום, ולמרות שלא הייתי באף הרצאה ובאף מליאה ובאף פעילות (ובניתי להשתתף בדוכן של נעמה ובחדר בריחה), ולמרות שמאז השירות בסיירת אני לא זוכר שעמדתי 12 שעות ברצף מבלי לטעום כלום חוץ ממים, היה פשוט:

מדהים לפגוש המון פנים שמאחורי הניקים היקרים כאן בפורום!
מדהים לחזות בכמעט 4000 יוצרים דתיים וחרדים תחת קורת גג אחת!
מדהים לראות את כל התותחים הכבדים של פרוג (דיקמן, אלינסון, גור, סולומון, שרון) עוברים לידך בתוך כמה דקות!
מדהים לצפות בכולם נהנים, מחליפים כרטיסי ביקור, מסתובבים עם שקיות מלאות כל טוב (אני מבטיח שראיתי אדם מסתובב עם מזוודה מפוצצת בשלל שרכש או קיבל מהדוכנים) ולהבין כמה עולם העיצוב במגזר שלנו פשוט צריך עוד כנסים וימים כאלה!

אז תודה לחיים וטובי דיקמן, לרחלי, לתמר, לעקיבא ולכל שאר צוות פרוג על היום המושקע והמדהים הזה, ותודה לכל הניקים שקפצו לומר לי שלום (בהחלט חוויה שרק בשבילה היה שווה להגיע), תודה לאשתי אסנת שעזרה לי לאורך כל היום ואפילו קיבלה שוקולד מחמישה אנשים (ומי שיודע למה - יודע למה! ;)) ותודה לכל היוצרים היקרים שרכשו את המהדורה החדשה בדוכן!

מילה טובה מגיעה לדפוס בסיס, שפשוט שיחקו אותה עם כרטיסי הביקור. הייתם גדולים!!!
והתנצלות כנה מעומק לבי מגיעה למעצבת כאן מהפורום שאיני יודע מי זו, שעברה בדוכן שלי עם חברותיה, דפדפה באחד העותקים של הספר החדש ואמרה: "הנה הספר של חיים בניסטי... זה שתמיד מוריד לי את הביטחון בפורום עם התגובות שלו". אני בטוח שהיא לא ידעה שאני זה שעומד ממש לידה, אבל בכל זאת כמעט עמדו לי דמעות בעיניים. ובכן... אם את קוראת שורות אלו, נא סלחי לי ודעי כי מעכשיו אשתדל להגיב יותר ברגישות לעבודות משתמשים כאן בפורום.

ובכן, אלו הרשמים שלי, וכעת רק נותר לחכות לכנס הבא! :)
התגובה שלך ברגישותה מעוררת התפעלות כמו תמיד.. ו..אני לא חושבת שיש לך עוד מה לדקדק. אולי יש מה ללמוד מהתגובות הרגישות שלך..שמתייחסות לכל אחד ואחד ומדברות בגובה העיניים.
הצלחות!

חיים בניסטי

מהמשתמשים המובילים!
המשתמש נחסם
@קלרינט - אין לך מושג עד כמה אני מעריך את העובדה שהגבת.
קודם כל, ללא ספק הורדת אבן מהלב. חשבתי המון על המקרה ועכשיו אני ב"ה רגוע. שמחתי לשמוע שהכוונה בדברייך הייתה חיובית, וכהוכחה אפילו הבאת אלינו את חברתך כדי שתרכוש את הספר (תודה!).
דבר שני - אשתי התרגשה מכמות השוקולדים שקיבלה אתמול, ומוסרת תודה לך ולכל מי וחשב עליה!

@etyb - המון תודה.

:)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה