הכי חשוב זה לברר אצל בחור שכבר לומד בישיבה איך זה עובד שםיישר כח על כל התגובות!
מרגישה שמתחילה להיכנס לעניינים
ואמן על כל הברכות! תבורכו גם אתם!
ברור שנברר בס"ד,הכי חשוב זה לברר אצל בחור שכבר לומד בישיבה איך זה עובד שם
לדוגמא כמו שכבר ציינו קרוקס או נעלי בית
ואיך הכביסות שם, יש ישיבות שיש מכונת כביסה מסחרית וצריך להיצטרף עם עוד בחורים בשביל להפעיל מכונה ויש ישיבות שיש שם מכונת כביסה בייתית ואז כל בחור יכול להפעיל לבד וכו
יש הרבה ניואנסים בכל ישיבה
זו השאלה הקטנה. השאלה הגדולה היא איפה גומרים...מאיפה מתחילים????
רעיון יפה!אנחנו כתבנו מכתב חיזוק בגמרא בתחילת הזמן
זכור לי משנות הישיבה שזה קצת בעיה להכניס דפים של חול לגמראעדיף כמובן לא לכתוב ישירות על הגמרא, אלא לכתוב בפתק ולשים בעמוד הראשון של הגמרא.
אם זה לא אישי מידי אשמח לראות דוגמה של מכתב או חלק ממנו.מומלץ מידי פעם גם עם הבחור מקבל VIP בישיבה להכין לו אוכל מבושל מהבית בצלחות מחולק ועוגות שהוא אוהב ..להרגיש את הבית.
ולפעמים אפילו בחורים צעירים מפונקים ולא מתרגלים מיד לסגנון אוכל של הישיבה.
מומלץ לעשות לו טלכרט בבזק (יש אפשרות להגביל את המספרי היוצאות עד 10 קווים שבוחרים מראש).
בכל שבת חופשה לדאוג לדחוף משהו בקטנה שימצא בפירוק המזוודה הפתעות אפילו . שוקולד. חמצוצים. סוכריות. בקטנה עם מכתב חימום . אחרי הכל הוא לא יושן בבית ולא נמצא כמה שבועות גם אם מתקשר כל יום הוא מרגיש שזוכרים אותו מחזק את הקשר מניסיון
מידי פעם מזכרות עם תמונות לא מזיק.
אנחנו כתבנו מכתב חיזוק בגמרא בתחילת הזמן
היה שווה כל מילה..
אכן כך מבואר במשנה ברורה (סי' קנ"ד ס"ק ל"א), וראה עוד בהערות של דרשו - הע' 41.זכור לי משנות הישיבה שזה קצת בעיה להכניס דפים של חול לגמרא
הגמרא היא לא מחסן
(ככה אמרו לי כשהכנסתי דפי דפדפת ריקים לגמרא - לא זוכר מקור, אתה בתור בן ישיבה בעבר בטוח תזכור על זה משהו)
מוצר מדהים שנתקלתי בו השבוע בשהחיינו בירושלים
שק כביסה אטום לבגדים ולא סל כביסה פתוח מונע ריחות לא נעימים עד שמגיעים הביתה
מנסיון עם בחורים שנסחבים עם הכביסה בשקיות ואח"כ צריך לאוורר את המזוודות
לדעתי מתנה שווה לבחור ולעצמך...
דרך אגב פעם שמעתי מישהי שאומרת שלגרביים של תלמיד חכם יש ריח גן עדן
העיקר הרבה נחת!!!
אני קניתי בשהחיינו בירושלים
כנראה יש בחנויות מהסוג הזה של הלבשה
באיזה עיר אתם מחפשים?
כנראה שאף פעם היא לא היתה חברת חדר של כ4+ תלמידי חכמיםדרך אגב פעם שמעתי מישהי שאומרת שלגרביים של תלמיד חכם יש ריח גן עדן
אמא שלי (עם הרבה ניסיון) אומרת שזה נדוניה מלאה.בקיצור, מישהו אמר לי חצי נדוניה, אני רואה שזה נדוניה שלימה....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: