לא עניין של קיפוח או משהו , מי שמבקש ועומד בקריטריונים (הבאתי קישור לעיל) מקבל .עברתי מלמעלה נראה שאין כמעט שום קיפוח כל המגזרים וכל הסוגים בפנים,
אבל זה באמת רשימה מאוד מעניינת.
די לנחיתות ...
לא עניין של קיפוח או משהו , מי שמבקש ועומד בקריטריונים (הבאתי קישור לעיל) מקבל .עברתי מלמעלה נראה שאין כמעט שום קיפוח כל המגזרים וכל הסוגים בפנים,
אבל זה באמת רשימה מאוד מעניינת.
תלויע איזה סוג , אלו שקיבלו דרך בורמה אכן צריכים לקחת שאטל , אבל לא כולם .כל האישורים זה עד ספסופה, משם עולים בשאטל
?רשימה חמודה והעיקר שקופה!
נחמד לראות כמה שמות שניסו את מזלם והשתחלו פנימה (הם לא רבנים/אישי ציבור/אדמורי"ם)
העיקר שהם ברשימה
ואין להם אפילו כיוון ללכת בל"ג בעומר למירון....
בכל אופן צריך משהו בלי שקיפות שיהיה "מאצעב " אחרת זה לא מירון ...השנה מלא אנשים קיבלו אישורים לעלות עד למעלה
מה כל כך מסובך ?
לא זיהיתי ברשימה מי שעונה על ההגדרות באלו , ואני די מתמצא , גם אם כן זה אחוזים בודדים ,מה כל כך מסובך ?
יש כמה אנשים שרוצים להראות שהשם שלהם בפנים
(אל תדאג-זה שמות בודדים שאני מכיר....)
כתבתי שזה רשימה מצוינת ושקופהלא זיהיתי ברשימה מי שעונה על ההגדרות באלו , ואני די מתמצא , גם אם כן זה אחוזים בודדים ,
בסך הכל זו רשימה שכולם מסכימים איתה .
לא , תושבים ואורחים מקבלים אישור בלי קשר .זה כנראה לא כולל מי שנכנס למושב
זה לא יותר מבדיחה , איך מי שעושה הדלקה יכול לחזור תוך שעה וחצי מרגע ההגעה ???רשימה מצוינת
אם מישהו מקנא ב4- מאכרים שנדחפו
ראיתי אישור של מישהו (רב)
זה בסה"כ ל1.5 שעות.....
צפה בקובץ המצורף 1370724
לא סותרזה לא יותר מבדיחה , איך מי שעושה הדלקה יכול לחזור תוך שעה וחצי מרגע ההגעה ???
אין דבר כזה. הכל עבר דרך הוועדה שריכזה את זה.מכיר שניים שקיבלו אישור מהמייל הרשמי של לשכת פורוש ולא מופיעים ברשימה.
אם הוא לא איש ציבור ולא אדמו"ר ואין לו קשר מיוחד להילולאזה נראה שהיתה כאן הכתרת רבנים לכבוד לג בעומר
מעניין מה הקריטריונים להיקרא רב
חשבת שנגמר הפרוטקציות בעולם....אני כבר מצאתי שם כמה מאכרים... אבל לא נורא כל שנה היו כאלו.. לפעמים גם אני..
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: