מידע שימושי רשימת מנהלי תלמודי תורה ובתי ספר

- אנרגיות -

משתמש חדש
כאחד שצועד בשלבים הראשונים של דרכי בתחום ההוראה,
אני מעוניין לקבל רשימה של תלמודי תורה [חינוך העצמאי/בני יוסף], עדיף עם שמות ופרטי המנהלים ודרכי יצירת קשר.
זה יוכל לעזור לי מאוד.
חיפוש ברשת לא מעלה שום רשימה כזו.
האם אי-מי מכם מחזיק ברשימה כזו, או לחילופין מחזיק במידע כיצד ניתן להגיע לרשימה כזו?
תודה מראש.

AdiTec

משתמש מקצוען
אני מעוניין לקבל רשימה של תלמודי תורה [חינוך העצמאי/בני יוסף], עדיף עם שמות ופרטי המנהלים ודרכי יצירת קשר.
זה יוכל לעזור לי מאוד.
האם אי-מי מכם מחזיק ברשימה כזו, או לחילופין מחזיק במידע כיצד ניתן להגיע לרשימה כזו?
תודה מראש.
אולי יש מידע בספר טלפונים?

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
זה יוכל לעזור לי מאוד.
תודה מראש.

פה
מסמנים את הרצוי
ואפשר גם להפיק קובץ עם הנתונים על כל מוסד

ואם מדובר על ירושלים דווקא, אז פה יש אפשרויות חיפוש נוחות ומיילים שנראים מעודכנים.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  106  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה