א-ירושלמית
מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי DIP
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
איור וציור מקצועי
פרסום וקופי
UX UI
D I G I T A L
•
נראה של בן אורי, אולי?
נראה של בן אורי, אולי?
איזה פונטים מוכרים באתר https://jojobrands.com/?
חיפשתי.
לענ"ד יש עוד כמה וכמה פספוסים. מצרפת לינק לרשימה שלי:
OneTab - Shared tabs
www.one-tab.com
נראה לי שלא הופיע כאן:
ראשי | Ortal fonts
www.ortalfonts.com
פונט תבלינים של המעצבת אורטל יהודה
ראשי | Ortal fonts
www.ortalfonts.com
אני מזהה כאן טביעת אצבע של @רוני רביץ ?פונט חדש דנדש ממעצב ותיק, שהחל ליצור פונטים.
הנה הראשון שלו:
פונט הוד - נריה סטודיו לעיצוב
פוֹנְט הוֹד משקל רגיל גודל: 100px אבגדהוזחטיכךלמםנןסעפףצץקרשת1234567890{!?#%} משקל בולד גודל: 100px אבגדהוזחטיכךלמםנןסעפףצץקרשת1234567890{!?#%} משקל מחוספס גודל: 100px אבגדהוזחטיכךלמםנןסעפףצץקרשת1234567890{!?#%} לרכישה גודל פונט מרווח אותיות גובה שורה ליגטורות ניקוד עליון בְּרֵאשִׁית, בָּרָא...nerya-studio.com
אני יכול למחות?איפה הקרדיט ל- @רוני רביץ שטביעת האצבע שלו נמצאת כאן?
אתה בנית בעשר אצבעות, אני התייחסתי לטביעת האצבעאני יכול למחות?
אני עיצבתי ובניתי את העמוד...
רק הטבלה שייכת לרוני...
אתה מנסה לרמוז לי משהו?אתה בנית בעשר אצבעות, אני התייחסתי לטביעת האצבע
עמית ממןאמיתי ממן
בקישור הראשון זה רק פונט אחדלא יודע אם הביאו, אז על כל מקרה אני מניח כאן 2 אתרים (לא ישראליים) עם פונטים בעברית:
Typotheque: Ping font, a typeface family for print and web
Ping is a fluid sans serif font with a geometric structure, but unlike other geometric typefaces, Ping doesn’t reject the influence of the human hand. Ping’s simplified letterforms are constructed with the least number of pen strokes.www.typotheque.com
Shemesh Cursive Hebrew Typeface (2018)
www.amitmaman.com
כאן אפשר לקנות:פונט נועם
עניין ידוע לעוסקים במלאכת הטיפוגרפיה הוא כי מעטות החלופות לפונט הטקסט האלמותי העברי – פרנק ריהל. פרופסור עדי שטרן, ראש המחלקה לעיצוב גרפי בבצלאל, החל לפני שתים־עשרה שנים את דרכו בחיפוש אחר האות החמקמקה – זו שתציע רהיטות ומרקם שיעבדו בהלימה מושלמת ותפתח שער לאלטרנטיבות חדשות בתחום הטיפוגרפיה העברית.
פונט נועם הוא הפרי העסיסי, מלאכתו של עדי שטרן. זהו פונט עברי בעל יכולות היתוליות מרשימות, כזה השומר על האותנטיות של המורשת ממנה הגיע ויודע גם להכניס יפה אורחים בעלי מורשת שונה.
השוני המהותי בין האות העברית לזו הלטינית נעוץ בעיקר בהיעדר הצורות הגיאומטריות והמעוגלות מהאות העברית, בניגוד לאות הלטינית שבהן האחרונות הן אבן יסוד. ישנם עוד שני מוקדי שוני עיקריים: כיוון הכתיבה – היוצר מערכת שונה של חללים פנימיים, והיחס שבין הקווים האנכיים והאופקיים.
בניסיון ליצור הרמוניה ולהביא לאותה הלימה נכספת יצר פרופסור שטרן טיפוסים שונים של אות על גבי אלפי דפי סקיצות בעבודה המתפרשת על פני שתים עשרה שנים ומכילה בתוכה הפסקות ארוכות ועבודה דקדקנית ואינטנסיבית. אחד הקווים המנחים בעבודתו היה ההימנעות מ׳לטיניזציה׳ של האות העברית – התרחשות שבה האות העברית מתעגלת שלא כהרגלה כשמלבישים אותה באותם הבגדים של ידידתה הלטינית.
בתום הבדיקות והנסיונות המורכבים שנערכו בריווחים ובצורותיה השונות של האות, יצא לאוויר העולם בחמישה משקלים שונים ובשתי שפות שונות פונט נועם. הפונט נועד לקריאה ממושכת ומאפשר זרימה, אחידות ורצף מופתיים. גם כאשר הטקסט מכיל את שתי צורות האות – העברית והלטינית, נעדרת הבולטות של צורת אות אחת על פני האחרת. הוא תומך בכל השפות האירופאיות – אלו הנחשבות פשוטות יותר כדוגמת צרפתית, ספרדית וגרמנית הדורשות סימנים מיוחדים, ומרחיק עד לטבית ופינית הדורשות כל מיני סימנים מוזרים ומשונים.
העניין המהותי טמון באופי וברוח המיוחדת והייחודית של נועם – היכולת להכיל את השונה.
• פונטים וכו'
(אבולוציית ה- &: בדוגמא 1 האות הרומית המקורית, דוגמאות 2-3 מהמאה ה- 4 לספירה, דוגמאות 4-6 מהמאה ה- 18)fontim.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: