כן מארמונטיירממונטייר??
כן מארמונטיירממונטייר??
אתמול ב-11 וחצי בערךמתי נפטר?
אמרו בקו הבריאות שהיה במחלקת קורונה, אולי לא נפטר מקורונה אבל הוא היה חיובי לקורונה.חבל שמדברים בלי לדעת, הוא קרוב משפחתי ומכירה מקרוב.
כןהוא היה פעם משגיח בישיבת ירוחם?
בתחילת המגיפה היה קרוב לחמישים אחוז חרדים, בחודש האחרון זה פחות מחמש אחוז.והחי יתן אל ליבודיווח: נתוני התמותה מקורונה בחברה החרדית - 12% מהנפטרים; פי 3 מהצפי | JDN - חדשות
על פי הנתונים שמתפרסמים שיעור הנפטרים מהנגיף בקרב החברה החרדית עד לתחילת חודש אוקטובר עמד על 12%. הנתון מפתיע מכיוון שהאוכלוסייה החרדית צעירה. 3% מקרבה הם בני 65 ומעלה, והצפי ששיעור החולים הקשים והנפטרים יהיה נמוךwww.jdn.co.il
באמת?אנשים שחולים כבר במחלה [סרטן, וכדו'] והמערכת החיסונית שלהם חלשה ממילא
כל וירוס יהרוג אותם!
לאו דווקא קורונה
גם אם יהיה להם דלקת ריאות 'רגילה'
תבינואם אפשר בבקשה להשאיר את האשכול תואם לכותרת שלו
הוצאת קיטור וחזרה על אותו ויכוח עקר - אפשרית באשכולות סמוכים
כן, גם אני בכלל...
את צודקת.תבינו
יש (א)נשים, ואני בכללם
שכשרואים את האשכול הזה מוקפץ, הלב שלהם קופץ ביחד
פותחים באימה
ובסוף רואים את הוויכוח שממשיך מאשכול 'פרופורציות' הנעול ומרעהו 'ירון אברהם' שנמחק
לכן בקשתי
אני אפילו קשה לי לראות את ההקפצות של הבקשות לתפילה שמא ח"ו ....תבינו
יש (א)נשים, ואני בכללם
שכשרואים את האשכול הזה מוקפץ, הלב שלהם קופץ ביחד
פותחים באימה
ובסוף רואים את הוויכוח שממשיך מאשכול 'פרופורציות' הנעול ומרעהו 'ירון אברהם' שנמחק
לכן בקשתי
איזה עצוב!!ברוך דיין האמת: קורבן נוסף של הקורונה - הזמר הברסלבי הנודע דוד (דדי) רפאל בן-עמי נפטר בבי''ח הדסה עין כרם
דוד רפאל, שנפטר היום (שישי) ממחלת הקורונה, היה בן 70 במותו והותיר אחריו אשה ו-4 ילדים
רק לפני כחודש אמר בראיון ב'מעריב' בנוגע לנסיעה לאומן:
"אני לא נוסע, כי אני בקבוצת סיכון... כדי להיזהר, אני לא צריך את הפרויקטור, או איך שקוראים לו... אין לי צורך בהם כדי לשמור על עצמי ולהימנע מלצאת. כן, גם לא לבית הכנסת ולמקווה. כי די במספר הרב של החולים במחלה בישראל, לא כל שכן המתים ממנה, כדי להרתיע".
דוד רפאל בן-עמי (כונה מילדותו בשם "דָּדִי") נולד ב-8 באוקטובר 1950 במושב נהלל למשפחה חילונית מסורתית ממקימי המושב.
בצעירותו למד משחק אצל הבמאית נולה צ'לטון. את שירותו הצבאי עשה בלהקת פיקוד דרום ולהקת פיקוד צפון. לאחר שחרורו מהצבא החל ללמוד בחוג לתיאטרון באוניברסיטת תל אביב ועבד כשחקן בתיאטרון הקאמרי.
בשנת 1970 הקליט את השיר "דזדמונה", שהולחן עבורו על ידי מתי כספי ונכתב על ידי גד קינר, שהיה ללהיט והגיע לראש מצעד הפזמונים, והיה הלהיט היחיד שלו. בשנת 1973 השתתף בסרט אבו אל בנאת של הבמאי משה מזרחי, בתפקיד הבן הצנחן שמופיע בחלומותיו של האב.
אחרי מלחמת יום כיפור החל להתקרב ליהדות בהשפעת הרב ישראל מאיר לאו והרב יצחק גינזבורג.
בהשפעת חברים מחסידות חב"ד הוא נסע לחצרו של הרבי מלובביץ' בניו יורק ושהה שם שנה שלמה, אך לבסוף חזר לירושלים ובחר בדרכה של חסידות ברסלב. כחלק מתהליך חזרתו בתשובה החל להשתמש בשמו הפרטי הכפול, "דוד רפאל", ובשם המשפחה "פיינשיל" ששימש את אבותיו בגולה לפני שסבו יוסף, איש העלייה השנייה, החליף אותו בשם העברי "בן-עמי".
במשך שנים ארוכות עזב את העיסוק המקצועי במוזיקה והתמקד בליקוט ניגונים חסידים עתיקים מזקני מאה שערים, אותם הוא מבצע באלבומיו שהחלו לצאת משנת 1988.
לדבריו, "השליחות שלי היא הנחלת השירים והנצחת הניגונים". בהופעותיו הוא מבצע שירים ישראלים, וגם באלבומו האחרון נמצאים שירים ולחנים ישראלים שהושרו עוד לפני קום המדינה.
על השיר "שם במקום ארזים", אמר "אני נושא בשיר הזה את כל זקני וזקנותי, ואת כל הכיסופים שלהם במשך מאות שנים לארץ ישראל. כל נפשם הייתה לעלות ולמסור את נפשם על ארץ ישראל". ב-2005 שודר בערוץ הראשון הסרט "מנהלל לירושלים" המתאר את המפגש של בן-עמי עם הדמויות איתן גדל במושב ואת אורח חייו כחסיד ברסלב בירושלים.
ברוך דיין האמת.בליקוט ניגונים חסידים עתיקים מזקני מאה שערים, אותם הוא מבצע באלבומיו שהחלו לצאת משנת 1988.
נא להשאיר את האשכול למטרה שהוא מיועדברוך דיין האמת.
אדם מדהים!
מוזיקה יהודית אותנטית.
יש למישהו את השירים שלו בפורמט לדיסק און קי? (יש לנו רק בקלטות)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: