מדריך רק עצה טובה לחסוך עוגמת נפש: אל אל אל אל תקנו כלום כלום ברשת קי אף פי. KFP...

מחשבים זה אני !

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
מניסיון של שנים יש להם אמינות ואדיבות כל לקוח יכול לקבל חצי שעה הסבר רק כי הוא רוצה לדעת את ההבדל בן סוגי המסכים שיש להם ולצאת בלי לקנות כלום אבל אין להם שירות טוב כי אין להם כוח אדם
הוה אומר דברים טובים מחירים טובים ולכן מגיעים המון לקוחות אבל באמת אין להם עובדים
יש להם חנות צמוד למעבדה שלי ובעבר כשאני הייתי נתקע עם משהו שאני צריך במיידי הייתי נכנס לשמה
יושבים עומדים איזה 20 איש ובאמת שכל פעם מחדש הייתי שואל את עצמי שוב באמת עדיף לקפוץ למתחרים ממול ולשלם 10 אחוז יותר ולחסוך את זמן ההמתנה
כיום אני עושה את מירב המאמצים שאני לא ייצטרך להיכנס לשמה ואם כבר כן אז לקחת מספר לצאת החוצה לחזור לכל הלקוחות שלא הספקתי מהבוקר לעבור על המילים והחדשות בפרוג ולחזור חזרה בשביל לגלות שנשאר רק חצי מהלקוחות

@Natan Galant יש משהו כייף בזה שאתה מקבל שירות גרוע מKSP או מאנגל כאילו לא יודע מה איתך אבל אני מאוד נהנה מההשלכות של זה כאן באתר

בעילום שם

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
מבין את התסכול שלך, אבל שים לב שחובה להתייעץ עם רב לפני פרסום המוני כזה, שיכול לגרום להם נזק רב [יתכן שהתייעצת, אני רק מציין]. בפרט, שלפי התגובות כאן רוב הציבור מרוצה, ואתה נפלת כנראה במקרה נדיר.

חיה.

משתמש מקצוען
קונה שם בקביעות כבר שנים רבות.
יצא לי שהייתי זקוקה לשירות לקוחות בסניף
וקבלתי מענה מצוין ביותר!

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
קונה אצלם המון ומאד מרוצה

קניתי אצלם המון בדרך כלל היה בסדר גמור עד לחודשים האחרונים שלוקח למשלוח לפעמים חודש להגיע אלי.
בפעם האחרונה עשיתי כמה הזמנות מאמזון יום אחרי ההזמנה מKSP, כל ההזמנות מאמזון הגיעו שבוע - שבועיים לפני ההזמנה מKSP.

קונה שם קבוע ולא נתקלתי בבעיות.
החליפו לי ארדיסק בלי בעייה 5 ימים לפני תום האחריות. למרות שלא הייתה לי חשבונית אלא שיחזרו חשבונית לפי מס טלפון

מצד שני פעם הלך לי דיסק יקר, הלכתי לסניף, שיחזרו חשבונית, והחליפו לי במקום.
כך שאין מדיניות שלילית, אלא שאין כח אדם מספק בשירות לקוחות.

גם לי יש ניסיון טוב מאד איתם

מצטערת בשבילכם, אבל גם לי יש ניסיון טוב איתם, כולל שירות לקוחות

קונה שם בקביעות כבר שנים רבות.
יצא לי שהייתי זקוקה לשירות לקוחות בסניף
וקבלתי מענה מצוין ביותר!

אם תקנו דרך הקישור הזה, תרוויחו לתמוך במיזם השבת כאן בפרוג. המוצרים יעלו לכם אותו דבר בדיוק!

הנה דוגמא:

שלג קל

משתמש מקצוען
תכל'ס נראה לפי התגובות שאותו פקיד דווקא עשה שירות טוב ל KSP
אם לא האשכול המפרגן הזה לא היה נפתח...

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה