אני מסתכלת שוב ומשתהה... כתושבת אנטרטיקה, את חייבת לנו הסבר!עכשיו אני מבינה למה מציירים את פתיתי השלג בצורת הכוכב המוזר הזה
ככה זה במציאות!
הלם!
אין מילים לתאר יופי הזוי!
חחח... קנדה ממוקמת על יבשת אמריקה.. כשבע שעות נסיעה (ברכב) לניו יורק...אני מסתכלת שוב ומשתהה... כתושבת אנטרטיקה, את חייבת לנו הסבר!
איך נוצרת הצורה הזו, של כוכבי השלג מעליאקספרס?
אפשר כן, תלוי בגודל הפתית וב"קפיאות" שלו. פה לרוב הצורה מתעוותת אחרי כמה שניות כי לא מספיק קר.אז בעצם בעיניים אנושיות א"א לראות הצורה?
אפשרי בהחלט. מה שהקפיץ אותי לצלם היה המראה הברור של הפתיתים...יש לציין שניסיתי להכניס הביתה אבל תוך שבריר שניה לא היה זכר...........אפשר כן, תלוי בגודל הפתית וב"קפיאות" שלו. פה לרוב הצורה מתעוותת אחרי כמה שניות כי לא מספיק קר.
(אפשר לקחת צלחת זכוכית כהה, להוציא החוצה, לתפוס פתית ולהכניס מייד למקפיא. ןלהןציא אחרי כמה דקות ולראות גם, עדיף להגדיל עם מצלמה קצת.)
כזה מראה לראות ככה נדיר באזורינו כי אין את הכפוור הקפוא הזה שיש אצלליכם... (כיף לכםםם...)אפשרי בהחלט. מה שהקפיץ אותי לצלם היה המראה הברור של הפתיתים...יש לציין שניסיתי להכניס הביתה אבל תוך שבריר שניה לא היה זכר...........
הכפור של השני לבן יותר.....? אבל זה לא מתחיל להיות כיףכזה מראה לראות ככה נדיר באזורינו כי אין את הכפוור הקפוא הזה שיש אצלליכם... (כיף לכםםם...)
מאמינה שזה מידי.. אבל אני חובבת חורף מושבעת... אולי לא לגור שם אבל לבלות שם כזה שבועיים ולחזור לארץ החמימה שלנו...הכפור של השני לבן יותר.....? אבל זה לא מתחיל להיות כיף
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: