כפי שבוודאי שמתם לב, חווינו מתקפת סייבר ופריצת האקרים בליל שבת ללוח הבקרה של פרוג, הם ניסו למחוק ולהוציא נתונים מהאתר, ללא הצלחה יתרה. שלחו מייל ספאם לחלק משתמשים עם בקשות כופר וכדו', כמובן, אין שום צורך להתייחס לכך. ואדרבה, חשוב שלא ללחוץ על שום קישור שנשלח באותו מייל.

חשוב להדגיש, כי לא נפרצו שום פרטי אשראי (מנויים באתר נרשמים דרך פייפאל, מערכת סליקה הטובה בעולם, אין לנו נתוני אשראי כלל, אפילו לא את ארבע ספרות האחרונות).

וכן חשוב לציין שהפורצים לא השיגו גישה לסיסמאות כלל, אך עדיין, אנו ממליצים לשנות סיסמאות באתר פרוג, ליתר ביטחון.

מיד במוצאי שבת קודש צוות התכנות שלנו יחד עם מערך הסייבר הלאומי ועוד התגייסו לטיפול מהיר ויסודי, עלינו על הפרצה, היא נחסמה מידית, והורדנו את האתר מהאוויר עד לפריסה מלאה של הגיבוי, ובדיקות שאין עוד חשש.

ביצענו פריסת גיבוי של האתר מליל חמישי 14/11/24 בשעה 02:00, למרות שהפריצה בוצעה בליל שבת, כדי לקחת מרווח ביטחון, ולוודא שהאתר ומשתמשיו מוגנים לחלוטין.

מתנצלים מאוד על אי הנעימות, לצערנו כל התוכן שנכתב בימים חמישי ושישי הוסרו, אתם מוזמנים לכתוב מחדש :)

תודה על תמיכתכם, מרגישים את זה!
המשך שבוע טוב לכולם!

רק בציור זה יכול לקרות...-בקשה לחו"ד ויעוץ

מיכל.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
...שדחליל יטפל בציפור;)

מה דעתכם על הציור? הוא מרגיש לי קצת תקוע ואני לא מצליחה למצוא מה בדיוק הבעיה. (הרקע לא מספיק משתלב, הסינר מציק לי)

יש לכם עוד תיקונים, הצעות לשיפור? אני אשמח מאד לשמוע!

תודה:)

קבצים מצורפים

• דחליל.jpg
    דחליל.jpg
    KB 51.7 · צפיות: 23

אסתי 25

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
ציור מתוק מאוד
את הסינר אפשר "להרים" טיפה
והדחליל קצת אנושי מידי, אולי אפשר להוסיף טקסטורה עדינה של עץ בפנים
בהצלחה

צ פומרנץ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
קודם כל הציור מתוק מאד.
בכלל יש לך סגנון מתוק שאני אוהבת.
לגבי הרקע - נראה לי שגוון מעט יותר כהה לרקע, יקפיץ וישלב טוב יותר את הדמויות עם הרקע.
מצרפת כאן ניסיון מהיר שערכתי.

קבצים מצורפים

• דחליל.jpg
    KB 330.4 · צפיות: 19

אנאל- ציור עם לב

כי לגעת בנפש- זו אומנות!
מנוי פרימיום
מרצה בבית פרוג
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
ציור מתקתק!!
הייתי מציעה לך לשנות את גוון הדשא כדי שישתלב טוב עם השמיים, ולא להכהות.
לגבי הסינר, יכול להיות שהוא יראה טוב אם תנפחי יותר את החצאית של הילדה.
לגבי הדחליל, טקסטורה של קש בהחלט יכולה להועיל.
בהצלחה!!!:)

מיכל.

משתמש סופר מקצוען
איור וציור מקצועי
תודה רבה לכל המסיעות ומפרגנות!:)

שיפצתי כהמלצתכן. איך זה עכשיו?
יש עוד דיוקים?

קבצים מצורפים

• דחליל.jpg
    1.1 MB · צפיות: 35

bitcoin

משתמש פעיל
הציור כזה מתוק וילדותי רק
הידיים של הדחליל מידי טבעי.

יענער

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
עריכה והפקת סרטים
הדחליל עדיין מידי אנושי, מי שיראה את זה בלי לדעת שזה צריך להיות דחליל לא יבין - למה יש לו מקל במקום רגליים...?:)
צריך לעשות את כל הדחליל והבגדים שלו יותר משופשף, בגדים עם צבע משופשף ו"ג'ינס"י..., פנים יותר בהירות/כהות, קש מבצבץ מהכובע, להוריד את השיער שלו, אולי כפות הידיים שיהיו רק מקל עץ, וכו' וכו' כיד הדמיון... ככה זה ייראה דחליל אמיתי

בהצלחה

פנינה :)

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
אולי 'תקשרי' את הסינר קצת יותר גבוה, זה נראה מתחת למותן. והחולצה של הדחליל יכולה להיות רפויה בחוץ עם קצת קרעים בסיומת ולא תקועה בחצאית.
ציור מתוק ויפה

פנינה פערל

משתמש חדש
הציור יפה מאד!
כמו שאמרו הקודמות הדחליל צריך שיפוץ.
רק במבט שני ושלישי מבחינים שזה דחליל.
[סתם ככה, נראה לי הידיים ארוכות מדי]

מריומה~

מהמשתמשים המובילים!
חמוד.
הבטן של הדחליל מאנישה . הבגדים תמיד רפויים יותר .
בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון

וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!

19.11

י"ח חשוון

פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר

19.11

י"ח חשוון

אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!

25.11

כ"ד

פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!

27.11

כ"ו חשוון

נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  24  פעמים

לוח מודעות

למעלה