איך מודדים?גם אני עשיתי שנה שעברה פופיט, הזמנתי לפי גובה הילדה והגיע מצוין
כןאיך מודדים?
פשוט את כל הגובה, מהראש למטה?
הנניתודה רבה
אשמח לתמונה
אם נוח לך יותר באישי אכתוב לך מייל ואמחק שתראי
תרשמי שאת פה
רשמתי ולא לייקתהנני
חיפשתי בשבילך שנתיים אחורה אבל הלינק כבר לא זמיןיש למישהי לשלוח את הלינק לקפוצון?
@אוביחיפשתי בשבילך שנתיים אחורה אבל הלינק כבר לא זמין
זה הטקסט
אולי יעזור לך לחפש לינק אחר
Fidget Pop It קפוצ'ונים 3D Rainbow Bubble סווטשירט קפוצ'ון בגדי רחוב מזדמנים ב
צפה בקובץ המצורף 1568039
יש ביותר זול?@אובי
יש פה קישור תקין
בלוג - סט
בלוגמאי 30, 2022סט פרחוני ואיכותי לים Recent Posts סט פרחוני ואיכותי ליםמאי 30, 2022 #031מאי 30, 2022 שימוש בקופונים בעלי אקספרסמאי 12, 2022 Popular posts מאי 30, 2022סט פרחוני ואיכותי לים מאי 30, 2022#031 מאי 12, 2022שימוש בקופונים בעלי אקספרס Newsletter Lorem ipsum dolor sit amet conse ctetur...b-set.co.il
חברה שלי אולי מעונינתאם מענין השנה את מישהי יש לי למכירה תחפושת פופיט מאלפת כולל הכל לגיל 6-8
לי עלה כ-50 שקל. ואת יכולה למכור את זה לקראת פורים הבא . מנסיון הולך יפה. זה ממש איכותייש ביותר זול?
מחפשת לחפש כמה בנות לפופיט.@מלך האריות
ראיתי שעשית שנה שעברה לכמה ילדים את התחפושת של פופיט
אפשר להיעזר בך בבקשה בעניין המידות??
יעזור לי מאד!
תודה
הקישור שהיה לי כבר לא תקיןמחפשת לחפש כמה בנות לפופיט.
חיפשתי חולצות פופיט זולות
לא הצלחתי.
יש למישהי קישור רלבנטי או הכוונה.
כנ"ל לגבי הסרט
תודה רבה
נתתי לאיזה גיסה. אוודא אם זה בשימוש. יש לי אחד +כיפה אם זה בן@ספרינגית יש לך את זה להשנה שאת רוצה להשכיר??
כי אנחנו ממש מפשים כזאת תחפושת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: