מידע שימושי רקעים כשרים לשיאומי מקשים

שלום יש לי טלפון כשר מקשים כושר פליפ - איך מכניסים אליו צלצולי טלפון ורקעים אשמח לדעת לא מצליחה בכבל
מבאס מה יכול להיות שאין אופציה לעשות את זה??

Tzzpora

משתמש פעיל
לא ממש הבנתי, למרות שהפלאפון רק תומך כשר, הסמל במסך הופך אותו לכשר למהדרין? ממש מגניב!:p
הטריק הזה יכול לעבוד גם בעוף עם הכשר לא משו?

ש.כ

משתמש פעיל
מישהו יודע איך אני מתקין את האפליקציות על שיאומי מקשים יש לי אפליקציות אבל אני לא יןדע איך מתקינים את זה על המכשיר בבקשה תשובה מהירה

אחד החכמים

משתמש מקצוען
רקע לסמסונג יאנג
IMG-20180118-WA0015.jpg

אבא תודה!

משתמש פעיל
מישהו יכול לההעלות את דע לך בני של ארי היל וחייםישראל כקובץ MP3 וגם לחתוך מזה שיר ? תודה רבה
בא איתי - ארי היל וחיים ישראל _ Abba iti -Ari hill & Haim Israel (mp3cut.net).mp3

סתם ככה לא מדי אהבתי את הקטע שמכניסים בכאילו מסך כשר לפלאפון לא כשר(אבל בגלל זה לא שאלו אותי ואני לא צריכה להתערב אבל פשוט זה קצת מעצבן אותי)
על מי אתם עובדים פה?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה