המדד העולמי זה אכן יותר סולידי וגם יותר פאסיבי.אבל יש צדק בדברי שמבחינת סולידיות וניהול סיכונים (גם ע"ח סיכוים) עדיף המדד העולמי?
המדד העולמי זה אכן יותר סולידי וגם יותר פאסיבי.אבל יש צדק בדברי שמבחינת סולידיות וניהול סיכונים (גם ע"ח סיכוים) עדיף המדד העולמי?
הפיזור הוא לא עיקרון של תשואה יתר.עושה רושם שהמדד הזה פחות פופולרי מ-S&P, למרות שע"פ תורת הפיזור זה אמור להיות אחרת, אז מה הסיבה לזה?
כן.אבל יש צדק בדברי שמבחינת סולידיות וניהול סיכונים (גם ע"ח סיכוים) עדיף המדד העולמי?
לא ראיתי שכתוב שם על פנסיה?מצורף קובץ.
לא ראיתי שכתוב שם על פנסיה?
הקובץ שהוא צירף זה מדיניות ההשקעה בכל מסלולי הפנסיה של אינפיניטי [תראו בלשונית למטה] וחלקם עם הכשר.@השקעות R הון
הקובץ שצירפת מתיחס למסלולי פנסיה בלי הכשר.
ובשיחה שעשיתי עם אינפיניטי הם אמרו לי שאין להם התחיבות למדד מסוים.
אין למסלולים האלו ותק מספיק ארוך כדי לעשות השוואה אמיתית.איך מנורה מחקה S&P לעומת מגדל מחקה S&P ?
ובאופן כללי, איזו מהחברות הללו יותר אמינה?אין למסלולים האלו ותק מספיק ארוך כדי לעשות השוואה אמיתית.
זה קיים בכל החברותלגבי אינפינטי
שמעתי ממישהו שיש מלבד הדמי ניהול (הפקדה וצבירה)
גם דמי ניהול השקעות
האם זה נכון?
ומדוע זה לא מופיע בדו"ח
ואם כן כמה זה?
תודה למי שיכול לעזור
אין שירות במדינה.אשמח לעזרת המומחים,
בזמנו כשנפתחה הקרן של מיטב דש כשר מנייתי מחקה S&P500 העברתי לשם את הפנסיה שלי,
אבל השירות לקוחות שלהם גרוע ביותר, כל דבר 30 שיחות עם 20 נציגים אין יד ימין יודעת מיד שמאל ואחד מעביר לשני ובסופו של דבר - הלקוח (אני) נופל בין הכיסאות ומפסיד.
אשמח לשמוע אם מאז העידכון על הקרן הזאת נפתחו מסלולים דומים בחברות אחרות עם שירות לקוחות מעט יותר אפקטיבי על מנת לעבור לשם
תודה רבה
דווקא התרשמתי לטובה מהשירות שלהם, חוץ מזה יש להם אתר עם אפוריות רבות מעבר בין מסלולים וכו'אשמח לעזרת המומחים,
בזמנו כשנפתחה הקרן של מיטב דש כשר מנייתי מחקה S&P500 העברתי לשם את הפנסיה שלי,
אבל השירות לקוחות שלהם גרוע ביותר, כל דבר 30 שיחות עם 20 נציגים אין יד ימין יודעת מיד שמאל ואחד מעביר לשני ובסופו של דבר - הלקוח (אני) נופל בין הכיסאות ומפסיד.
אשמח לשמוע אם מאז העידכון על הקרן הזאת נפתחו מסלולים דומים בחברות אחרות עם שירות לקוחות מעט יותר אפקטיבי על מנת לעבור לשם
תודה רבה
יש היום הרבה חברות עם מסלול מנייתי פאסיבי, כמו שמעודכן באשכול פה ובאשכולות נוספים בפורום.אשמח לשמוע אם מאז העידכון על הקרן הזאת נפתחו מסלולים דומים בחברות אחרות עם שירות לקוחות מעט יותר אפקטיבי על מנת לעבור לשם
תודה רבה
קשה לי לעבור על כל כך הרבה עמודים,יש היום הרבה חברות עם מסלול מנייתי פאסיבי, כמו שמעודכן באשכול פה ובאשכולות נוספים בפורום.
ובהחלט יש חברות עם שירות לקוחות הרבה יותר טוב.
מטיב ידועים כחברה עם שירות גרוע בהרבה מהממוצע.
יש באתר של @השקעות R הון את הרשימה של כל המסלולים הכשרים, מתוכם תראו מה מנייתי, זה לא רשימה מידי ארוכה.תוכלי לתת לי רשימה סופית?
וואיי זה ממש הצפהיש באתר של @השקעות R הון את הרשימה של כל המסלולים הכשרים, מתוכם תראו מה מנייתי, זה לא רשימה מידי ארוכה.
זה הקישור:
כשרות
docs.google.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכד
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת לְדָוִד לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ יֹאמַר נָא יִשְׂרָאֵל:ב לוּלֵי יי שֶׁהָיָה לָנוּ בְּקוּם עָלֵינוּ אָדָם:ג אֲזַי חַיִּים בְּלָעוּנוּ בַּחֲרוֹת אַפָּם בָּנוּ:ד אֲזַי הַמַּיִם שְׁטָפוּנוּ נַחְלָה עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ:ה אֲזַי עָבַר עַל נַפְשֵׁנוּ הַמַּיִם הַזֵּידוֹנִים:ו בָּרוּךְ יי שֶׁלֹּא נְתָנָנוּ טֶרֶף לְשִׁנֵּיהֶם:ז נַפְשֵׁנוּ כְּצִפּוֹר נִמְלְטָה מִפַּח יוֹקְשִׁים הַפַּח נִשְׁבָּר וַאֲנַחְנוּ נִמְלָטְנוּ:ח עֶזְרֵנוּ בְּשֵׁם יי עֹשֵׂה שָׁמַיִם וָאָרֶץ: