פחות מ300,000 ש"ח, אין בכלל מה לנסות.מאיזה סכום ניתן להגדיר כמקרה מיוחד, כי מדובר בסכם מכובד (לצעירים) להבנתי
יותר מזה אפשר לנסות.
פחות מ300,000 ש"ח, אין בכלל מה לנסות.מאיזה סכום ניתן להגדיר כמקרה מיוחד, כי מדובר בסכם מכובד (לצעירים) להבנתי
עם מרכיב הפיצויים מדובר ביותר מ 300Kפחות מ300,000 ש"ח, אין בכלל מה לנסות.
יותר מזה אפשר לנסות.
אפשרי.עם מרכיב הפיצויים מדובר ביותר מ 300K
איך מבקשים כזה דבר, האם דרך האונליין גם זה אפשרי?
יש חברות שאפשר, ויש חברות שאי אפשר.האם ניתן לקחת הלוואה מקרן פנסיה או השתלמות מנייתית?
כי גלאט הון לא סומכים על היתר עיסקא כללי.והאם מישהו יודע למה אי אפשר לקחת הלוואות בגלאט הון?
יש חברות שאפשר, ויש חברות שאי אפשר.
איזה סוג קופה מדובר?אני מחפש קופה שניתן להשקיע בה באפיק מנייתי (רצוי מדד 500) וגם לקחת הלוואה
וגם שיהיה כשר.
פה זה תלוי את מי שואלים.א.האם הכשרים בסיכון גבוה[מנייות]מגיעים לתשואה גבוהה כמו הלא כשרים בסיכון גבוה.אציין שלא חשוב לי כשרות במניות כך שלא רלוונטי לי המעלה הזאת.
א. לא מכירה חברה חדשה בתחום, אלא רק חברות כבר וותיקות.ב.האם זה שהם יחסית חדשים זה לא נקודות לרעתם.
אין לי זמן להאריך.רק רציתי להבין מה ההבדל בין אם זה פאסיבי או אקטיבי כלפי תשואות כמובן או סיכון לא מתמצאת אודה לך אם תוכלי לפרט.
העובדים שלהם עמוסים מאד בגלל המיזוג עם הלמן אלדובי.אני נבוך מול השירות המנומנם של מיטב דש. הכניסה ללקוחות הלמן היא רק עם SMS ואין לי. פניות דרך לשונית צור קשר לא זוכות למענה. מייל תקיף עם איום מעבר לחברה אחרת גם לא קיבל יותר מתגובה אוטומטית.
יכול להיות שהעובדים שלהם בעיצומים?
לא נכון! בנק מזרחי הם מאשרים! וחוץ מזה בכל בנק ניתן לבקש להכניס היתר עסקה פרטי[גלאט הון גם לא מאשרים לקחת הלוואות מהבנק, רק שאין בנק בהכשר שלהם]
התכוונתי שאם היה בנק בכשרות גלאט הון, הם לא היו נותנים לבנק להלוות כסף.לא נכון! בנק מזרחי הם מאשרים! וחוץ מזה בכל בנק ניתן לבקש להכניס היתר עסקה פרטי
איזה סוג קופה מדובר?
תבררו בחברות הפניקס ומור.אני מחפש קרן פנסיה וגם השתלמות להשקעה באפיק מנייתי (עדיף מדד 500) ושניתן לקחת הלוואה מתוך כספי החסכון.
את יודעת אם מקפת נותנים ?תבררו בחברות הפניקס ומור.
העניין בטיפול רשות שוק ההון.אני נבוך מול השירות המנומנם של מיטב דש. הכניסה ללקוחות הלמן היא רק עם SMS ואין לי. פניות דרך לשונית צור קשר לא זוכות למענה. מייל תקיף עם איום מעבר לחברה אחרת גם לא קיבל יותר מתגובה אוטומטית.
יכול להיות שהעובדים שלהם בעיצומים?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: