ו עמלות נמוכות במסגרת קרן ברירת מחדללא הבנתי מה כל כך טוב במסלול הזה של מיטב דש, הרי להפניקס יש מסלול זהה בכשרות טובה ?
אני עדיין זכיתי להיות חבר במסלול של הלמן אלדובי המדובר.
2 כשרות של גלאט הון
יש.עדיין אין
מסלול אחד עם הכשר של בד"ץ וגלאט הון
ובקרוב גם המסלול השני יקבל את ההכשר הרשמי.
ממש לא.רק לאלה שמוזגו מהלמן אלדובי.
למיטב ידיעתי אפשר להצטרף באמצעות טופס פיזי של מיטב דש פנסיה שנמצא באתר של מיטב דשממש לא.
אני לא יודעת האם זה אפשרי מתחילת החודש, אבל עד אז זה היה בהחלט אפשרי להעביר לשם את הכספים.
[מהיכרות קרובה עם הרבה שעשו זאת]
לא מצאתי באתר טופס הצטרפות עם המסלול הכשר (13241), העלו כאן מסמך כזה בעבר, עד כמה שאין את המסמך הזה באתר אני לא יודע אם אפשר להשתמש בו או שהוא כבר לא רלוונטי.למיטב ידיעתי אפשר להצטרף באמצעות טופס פיזי של מיטב דש פנסיה שנמצא באתר של מיטב דש
אי אפשר כרגע להצטרף באופן דיגטלי [מכיון שהאפשרות הדיגטלית היא לאילון מיטב דש]
רוב האנשים ניסו דיגטלית ולכן לא הצליחו
הטופס נמצא באתר תעשה חיפוש מיטב דש 13241 וזה יעלהלא מצאתי באתר טופס הצטרפות עם המסלול הכשר (13241), העלו כאן מסמך כזה בעבר, עד כמה שאין את המסמך הזה באתר אני לא יודע אם אפשר להשתמש בו או שהוא כבר לא רלוונטי.
אם יש לך או למישהו מידע על כך שהוא רלוונטי, וכן אם למישהו טופס מעבר בין המסלולים (למי שכבר נמצא במיטב דש) עם מספר המסלול הנ"ל, נשמח לשיתוף לתועלת כל המחכים לזה.
תודה
הצטרפתי בטעות ל 13260, כי זה מה שמופיע בטפסים של מיטב...ביררתי.
ההכשר קיים על 13241, מסלול חדש שהגיע מהלמן אלדובי.
לא קיים על 13260, מסלול ותיק של אילון מיטב דש.
המסלול הותיק יתאחד בעוד שלושה חודשים עם המסלול החדש ואז ינוקו ממנו נכסים שאינם גלאט.
בס"ד בזכות הרבים מסוף השבוע שעבר מיטב דש ניקו את הקרן מכל הנכסים הבעייתים וכעת הקרן מחזיקה רק נכסים שתואמים את מתווה גלאט הון
אין עדין תעודה רשמית מכיון שאנחנו מחכים לחתימה של התחייבות של הנהלת מיטב לצרוף המסלול הנ"ל, אבל מבחינתכם המסלול כשר לכתחילה
לא הבנתי מילה אילון מיטב ד"ש מחקה מדד הוא לא מיטב ד"ש מחכה מדדהטופס נמצא באתר תעשה חיפוש מיטב דש 13241 וזה יעלה
בנוגע למעבר בין המסלולים
מדובר כרגע אל 2 קרנות נפרדות 1 אילון מיטב דש 2 מיטב דש פנסיה [הלמן הלדובי לשעבר]
לכן למרות ששני הקרנות בבעלות זהה אי אפשר לעשות מעבר בין המסלולים
אפשר לעשות מעבר מקרן לקרן
אבל בהתחשב שמדובר על משהו זמני מאוד עד האיחוד זה לא רלוונטי
יש להדגיש שמי שמשלם עמלות גבוהות כיום במיטב מכיון שהצטרף לפני הסדר ברירת המחדל, עדיף לו באמת לעבור לקרן מיטב דש פנסיה למסלול הכשר, ולהרויח את העמלות המוזלות שהיו בהלמן הלדובי, עמלות אלו ישמרו לו לתקופה של 10 שנים
מ
כרגע זה שתי מסלולים בשתי קרנות נפרדות בבעלות זההלא הבנתי מילה אילון מיטב ד"ש מחקה מדד הוא לא מיטב ד"ש מחכה מדד
אילו דמי ניהול עדיפים?
0.9 מהפקדה ו 0.15 מצבירה.
או
2% מהפקדה ו 0% מצבירה
והאם הצעה זו נחשבת טובה וזולה? [מנורה, פנסיה-מניות פסיבי חו"ל-]
היא מחקה 3 מדדים הרוב זה S&P 500.איזה מדד הקרן של מנורה מניות חו"ל מחקה? איך הוא ביחס למסלול של מיטב דש או הפניקס.
מיטב דש דמי הניהול הם זולים לכולם.כמו"כ מישהו מכיר סוכן טוב שיכול לתת דמי ניהול טובים או ממיטב דש או מהפניקס?
דמי הנהול מהצבירה הם הרבה יותר משמעותיים.מיטב דש לא הסכימו לרדת מ 2.5 מהפקדה, והיות שבמנורה יש לי גם דמי ניהול זולים שאלתי היא האם בכל זאת המסלול במיטב דש יותר מוצלח?
שאלתי איך המסלול של מנורה מול מיטב דש כי בדמי ניהול אין לי הבדל גדול ביניהםלדעתי אין במיטב דש משהו יותר מוצלח,
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכה
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת הַבֹּטְחִים בַּיהוָה כְּהַר צִיּוֹן לֹא יִמּוֹט לְעוֹלָם יֵשֵׁב:ב יְרוּשָׁלִַם הָרִים סָבִיב לָהּ וַיהוָה סָבִיב לְעַמּוֹ מֵעַתָּה וְעַד עוֹלָם:ג כִּי לֹא יָנוּחַ שֵׁבֶט הָרֶשַׁע עַל גּוֹרַל הַצַּדִּיקִים לְמַעַן לֹא יִשְׁלְחוּ הַצַּדִּיקִים בְּעַוְלָתָה יְדֵיהֶם:ד הֵיטִיבָה יי לַטּוֹבִים וְלִישָׁרִים בְּלִבּוֹתָם:ה וְהַמַּטִּים עַקַלְקַלּוֹתָם יוֹלִיכֵם יי אֶת פֹּעֲלֵי הָאָוֶן שָׁלוֹם עַל יִשְׂרָאֵל: