משהו חלבי לחברה כלבבייש למשהו רעיון למשלוח מנות לבת בכיתה ח?
דחוווווף!!
תודה מראש...
איככככסבט' ארזתי את המשלוח בתוך טיטול וכתבתי ולחברה שלא מחליפים..
בי' הבאתי עוגיות אוראו ופתחתי ת'עוגיה ומרחתי במקום הקרם משחת שיניים לבנה וגיהצתי חזרה ת'חבילה..
השנה אני עושה חור קטן במרכז הפחית מוציאה את המשקה ושמה במקומו מי מלח סוגרת את החור עם דבק סלוטייפ רחב מתוח ומדביקה עליו מדבקה של פורים שמח כדי לחפות על החור.. וככה מתקבלת פחית שניראת שלמה וסגורה ובאמת מלאה במי מלח..
שרוטהבט' ארזתי את המשלוח בתוך טיטול וכתבתי ולחברה שלא מחליפים..
בי' הבאתי עוגיות אוראו ופתחתי ת'עוגיה ומרחתי במקום הקרם משחת שיניים לבנה וגיהצתי חזרה ת'חבילה..
השנה אני עושה חור קטן במרכז הפחית מוציאה את המשקה ושמה במקומו מי מלח סוגרת את החור עם דבק סלוטייפ רחב מתוח ומדביקה עליו מדבקה של פורים שמח כדי לחפות על החור.. וככה מתקבלת פחית שניראת שלמה וסגורה ובאמת מלאה במי מלח..
.בט' ארזתי את המשלוח בתוך טיטול וכתבתי ולחברה שלא מחליפים..
אם זה חברות סטלניות אז מה הבעיה?שריטה עמוקה
אם היית חברה של הבת שלי , הייתי מרחיקה אותך
כבוד האדם!! טיטול?? מי מלח??
יש לך רעיון לממתקים בשחור לבן חוץ מקליק?דברים בשחור לבן ולכתוב - שחור על גבי לבן ידוע לכולם שאין כמותך בכל העולם!!
אורואויש לך רעיון לממתקים בשחור לבן חוץ מקליק?
תודה
דוריטוס שחוריש לך רעיון לממתקים בשחור לבן חוץ מקליק?
תודה
יש כיף כיף לבן, אפשר להביא עם יוגורט פרו שחוריש לך רעיון לממתקים בשחור לבן חוץ מקליק?
תודה
מה יש בתוך השקית?אין כאן יותר מידי רעיון:
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: