עזרה רעיונות לתחפושת בנושא (הנדוש..) עמים וארצות

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
למי יש רעיון יצירתי?
ולא רק סינית יפנית צלמת או תירת...
תודה בשם ביתי...

נערך לאחרונה ב:

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מה שיכנס תחת הכותרת של 'עמים וארצות' אבל משהו עם 'קנייטש' או בצוע מענין...
אפשר משהו שיתבצע עם בת זוג

מעופיקס

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
לאיזה גיל?
אנחנו עשינו בתיכון לפני שנים תוכנית מעניינת של מפוזר ומפורד ,
התחלקנו לקבוצות וכל קבוצה עשתה איזה הופעה או תוכנית היה ממש נחמד זה היה למסיבת פורים.
ושנה אחרת היה שנה מעוברת אז עשינו לפורים קטן גם תוכנית של עמים והכיתה התחלקה לקבוצות.
היה קבוצה של : בוכרים, תימנים, מרוקאים , כל קבוצה היתה צריכה להכין כיבוד מה שמתאים לה ומזכרת נחמדה ועוד כיתובים שקשור לעדה , כמובן היה לנו גם תחפושות וזה היה ממש נחמד.
הרעיון היה התמודדויות של התיכון ובסוף היו צריכים לסמן מי נצחה (זה המורות עשו נקודות)וכמובן הכיתה שניצחה זכתה בפרס.
לדוג' מה שכתבנו על בוכרים (במקרה הייתי בקבוצה של הבוכרים) אין הבוכרה שורה אלא סמוי מן העין.
זה היה השתתפות של כל התיכון יחד כולל המורות , הדבר הכי מוצלח שהמורות התחפשו לכל העדות.
בסופו של דבר הכיתה שלי ניצחה.
אצלנו התוכנית היתה צריכה לכל הכיתות יחד שכל כיתה עשתה תוכנית אחרת אנחנו בחרנו עמים.

מעופיקס

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
דוקא יש לי עוד רעיון לא יודעת אם זה קשור לעמים וארצות אבל בהחלט בכיוון.
שהכיתה תתחלק לקבוצות וכל קבוצה סוג אחר
אחד לחסידים , השני לליטאים, השלישי,לעדה אחרת לדוג' מרוקאים , תימנים.
גם בחסידים יש כל הסוגים שאפשר .
באיאן, קרלין, סלאנים ,אמשינוב, חב"ד , ערלוי, וכו'
בהצלחה

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
הכתה לא תתחלק לקבוצות אלא כל בת או זוגות מתחפשות כרצונן
לכן לא מתאים חלוקה לקבוצות
זה רעיון מדהים לר"ח אדר למשל אם נותנים להן זמן לתכנית

קולות חדשים

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
להתחפש לבדיחה המוכרת- אמירקאי רוסי וישראלי
או בגירסת דתות- גוי ערבי ויהודי....

מאדי זיגלר

משתמש פעיל
אמא רוסיה
ישראל סבא
הדודה מאמריקה... אישה מגונדרת עם הרבה מתנות..!
מסטיק תימני
אליסה בארץ הפלאות
סלט יווני
מלכת אנגליה
צבר
עוגה כושית
סקוטית

רוצה עוד?

אסתי וויס

משתמש צעיר
אצלנו בכיתה ו התחפשו גם לנושא הזה וחברה אחת הביאה רעיון של הרי האלפים בשוויץ, זה היה יותר הרעיון מאשר הביצוע של התחפושת-שלבשנו אותו רק בכיתה בשביל הנושא,
לבשנו חצאיות לבנות של מחול וחולצות לבנות -ועשינו קבוצה קטנה(אני לא זוכרת כמה אולי 6 )
התוכנית היתה העיקר -מחול עם אורות וכו', הבאנו כיבוד שוקולד שוייצרי ועוד תוכנית אבל אני כבר לא זוכרת מה היה שם, וכן כיבוד אפשר כל דבר שקשור לשוויץ

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה