רעיונות לתחפושות תשע"ג

ג.ח

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
...

הבן שלי לא מוותר על כהן גדול! ואין לי כח לזה... - אשמח לשמוע רעיונות קלים לביצוע. (התחפשות הקנויות נראות לי מידי עלובות)
את הבנות אני מחפשת למוכרות ואני רוצה לחבר להם כזה כמו דוכן קטן חצי עגול במותן, שיהיה יציב, לא מסורבל ושיוכלו להוריד בקלות. איך אפשר לעשות את זה?

תודה רבה!

תחפושות ל-2 או ל-3- אני חיפשתי לפני שנתיים את הילדים שלי לסבא אליעזר, סבתא אלישבע והגזר. (לא זוכרת אם העליתי תמונה שנה שעברה, אם זה מעניין מישהו אני יחפש...)

יענקי111

משתמש צעיר
ממש פורום לתועלת!!!
בני היקר בן ה-4.5 לא מוותר, הוא מעונין בתחפושת של ספר תורה!!!
הבו לי רעיונות במילים ואם אפשר גם בתמונות, כאן ובאישי.
הזמן קצר והמלאכה מרובה!!!

TK

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הבן שלי גם רוצה להתחפש לכהן גדול
אז חשבתי לחפש את אחותו בת השלוש לכיבשה שמביאים לכהן
אבל במחשבה שניה היא הרי כל השנה הקורבן שלו:( אז לפחות שבפורים תהיה משהו אחר:cool:
אם יש לכם רעיונות לביצוע כהן גדול מיוחד יותר ממה שמוכרים בחנויות גם אני אשמח לראות

יוניט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מישהי ביקשה תחפושת של הלו-קיטי
זה מה שאני עשיתי לבת שלי,
יש לי תמונות יותר מוצלחות אולי אעלה בהמשך

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י יאיר;944166:
שואלת שוב לעניין מלצרית - למי יש תמונה או רעיון לביצוע יפה
תודה יעל
אני זוכרת כשהייתי בגן חובה אחת החברות התחפשה למלצרית - ואני זוכרת את זה כי בעיקר ריחמתי עליה...

בא נשים בצד את זה שכולן הגיעו עם שמלות מנופחות ומנצנצות והיא הגיע עם חולצה לבנה וחצאית שחורה שמעליהן סינר אדום (נראה לי שגם היתה לה סיכה עם השם על החולצה או משהו כזה) - כך שברגע שהיא הורידה את המגש שהיה תלוי לה על הצוואר היא לא היתה נראית בכלל מחופשת (בעין של ילדה בת 5...)

היה לה מגש אדום תלוי על הצוואר, ועליו היו מודבקים בדבק חם כוסות, צלחות וכו' - נראה לי שזה היה מסט של בובות (היום אפשר לעשות עם חד פעמי) - בכל מקרה זה היה כל כך מסורבל בשביל ילדה קטנה כ"כ - כך שרוב היום היא היתה בלעדיו - ובעצם אי אפשר היה לראות שהיא מלצרית...

יכול להיות שהרעיון מקורי ויפה בתיאוריה - אבל במבחן המציאות - אין לי מושג כמה ילדה תהנה מתחפושת כזו.
בהצלחה.

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים

תור הזהב

משתמש מקצוען
מישהו באמת חושב שכך מרים הנביאה נראתה?
הא בוודאי הייתה ענוותנית ומעודנת עם חוט של חן וחסד משוח על פניה.
בכל מקרה לתחפושת שלה מן הסתם כדאי לצרף תוף וכיסוי ראש אחר בהשראת סגנון הלבוש המצרי או הערבי. לא כזה שמיצג את התקופה הרומית והיוונית.

סטאזרית

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לגבי התחפושת של הכבשה - לדעתי ממש לא כדאי לך לתפור זה יוצא ב-100% יותר יקר מלקנות מוכן
תחפושת כזו בדיוק (של רובי'ס) נמכרה בשנה שעברה בצעצועי שטראוס בירושלים ב-50 ש"ח
שווה לברר אצלם אם גם השנה יביאו ובאילו מחירים

ישראל44

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עימוד ספרים
ברור שלא כך תהיה התחפושת!
זה רק הבסיס של השמלה, זה יהיה סוג של סרפן, מתחת לחולצה לבנה, הסרפן כולו יהיה בצבע קרן, וחגורה רחבה בצבע חום, לגבי הכיסוי ראש, אני מתלבטת בין סוג של בנדנה פתוחה כזו' חצי כאפיה, לזר של זרדים על הראש.

אושר

משתמש מקצוען
נכתב ע"י ישראל44;944506:
ברור שלא כך תהיה התחפושת!
זה רק הבסיס של השמלה, זה יהיה סוג של סרפן, מתחת לחולצה לבנה, הסרפן כולו יהיה בצבע קרן, וחגורה רחבה בצבע חום, לגבי הכיסוי ראש, אני מתלבטת בין סוג של בנדנה פתוחה כזו' חצי כאפיה, לזר של זרדים על הראש.
זרדים???
למה, היא היתה יוונית?

Malki.A

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
צילום מקצועי
עדן-
מלצרית רציתי לילדה גדולה בת 10 שכבר לא שייך מתנפחים וכדומה אבל בכל זאת שתרגיש בתחפושת

gol

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
למה מדברים על מרים הנביאה? היתה פה תמונה? משהו עושה דבר כזה?
כי בשנה שעברה העלו פה תמונת מדהימות של מרים הנביאה ואני רוצה לעשות לאחותי כזה.
עוד משהו מבצע את התחפושת הזאת?
אשמח לשמוע איך.
תודה

ובאותו ענין, מחפשת רעיון לתחפושת לילדתי בת השנה וחצי.
משהו חמוד עם חצאית מתנפחת, מלמלות, לא סוג אוברול קנוי....

אושר

משתמש מקצוען
נכתב ע"י gol;944780:
ובאותו ענין, מחפשת רעיון לתחפושת לילדתי בת השנה וחצי.
משהו חמוד עם חצאית מתנפחת, מלמלות, לא סוג אוברול קנוי....
יש בפיראט האדום תחפושות מאוד מתוקות לתינוקות בסגנון הזה, קחי בחשבון שזה באזור המאה פלוס ש"ח
ו[FONT=&quot]כן שזו י[/FONT][FONT=&quot]כולה להיות איזו ברבי או קשקוש אחר מהעולם שלהם.
לתינוקת זה לא [/FONT][FONT=&quot]כל[/FONT][FONT=&quot]כך משנה (את י[/FONT][FONT=&quot]כולה לקרוא לה מל[/FONT][FONT=&quot]כת אסתר באותה המידה) [/FONT][FONT=&quot]כי אין פה בעיה של צניעות חוץ מהעובדה שצריך להלביש חםםם!
אה, אולי יש איזו דמות שצריך לצנזר, באמת לא התעמקתי.[/FONT]

bbr

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
איפה יש בירושלים סניפים של הפיראט האדום??

יוניט

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מקווה שהפעם הצלחתי להעלות
הלו קיטי חמודה.

קבצים מצורפים

• ללא שם-1.jpg
    KB 60.5 · צפיות: 106
  • ללא שם-2.jpg
    KB 34.9 · צפיות: 70

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ר'

קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ:
נקרא  6  פעמים

אתגר AI

דמות 3D הטובה ביותר • אתגר 133

לוח מודעות

למעלה