נכתב ע"י שרי גראב;936743:לפני שנתיים חיפשתי את הילדים שלי לאח ואחות - היה מותק של תחפושת!!
מצורפות תמונות - הם לא באיכות טובה - מתנצלת...
איך עשית את החלוקים? הם קנויים או שזו חולצה גברית?
שנה שעברתה חיפשתי ולא מצאתי.
נכתב ע"י שרי גראב;936743:לפני שנתיים חיפשתי את הילדים שלי לאח ואחות - היה מותק של תחפושת!!
נכתב ע"י sarit_f;936994:משפחת השפנפנים
השפן קנוי
השפנפנה תפור
ולקינוח - משלוח המנות. שלא היה תואם לתחפושת
יש בכלניות באזור ח' באשדוד. קנינו שם פעם.נכתב ע"י דבורי צלמת;936650:יש למישהי בגד בלט או נעלי בלט לגיל 4?
נכתב ע"י אושר;937223:לבן שלי בן השבע יש שיגעון, הוא רוצה להתחפש לדמות שהיתה מודבקת על איזו מ[FONT="]כונית צעצוע שלו, וזה בגלל שאחי אמר לו שהדמות הזו ה[/FONT][FONT="]כי חזקה שיש... היא היתה לבושה במ[/FONT][FONT="]כנס אחד אדום והשני לבן, וההפך בידיים, ו[/FONT][FONT="]כומתה אדומה על הראש.
יש איזה משהו דומה שאתן מ[/FONT][FONT="]כירות או פגשתן? אשמח לשמוע, אחרת[/FONT][FONT="] נראה לי שהוא יצטרך לוותר על החלום שלו.
(הוא מדמיין שאתפור לי, ואני--- ותפירה--- )[/FONT]
למצוא ליצן בצבעים האלה ובגודל הזה נשמע לי אבוד מראש,לא?נכתב ע"י מוריה ח;937261:נשמע כמו ליצן.
נכתב ע"י יהודה גלר;938736:איך אלו?(התמונות הועלו בפורום בעבר)
נכתב ע"י ח פוגל;939064:לפני שנתיים תפרתי לאחותי הקטנה (בת 3) תחפושת של עוגה אישית בתוך מנג'ט.
יצא מדהים!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ר'
קנג רְאֵה עָנְיִי וְחַלְּצֵנִי כִּי תוֹרָתְךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:קנד רִיבָה רִיבִי וּגְאָלֵנִי לְאִמְרָתְךָ חַיֵּנִי:קנה רָחוֹק מֵרְשָׁעִים יְשׁוּעָה כִּי חֻקֶּיךָ לֹא דָרָשׁוּ:קנו רַחֲמֶיךָ רַבִּים יי כְּמִשְׁפָּטֶיךָ חַיֵּנִי:קנז רַבִּים רֹדְפַי וְצָרָי מֵעֵדְוֹתֶיךָ לֹא נָטִיתִי:קנח רָאִיתִי בֹגְדִים וָאֶתְקוֹטָטָה אֲשֶׁר אִמְרָתְךָ לֹא שָׁמָרוּ:קנט רְאֵה כִּי פִקּוּדֶיךָ אָהָבְתִּי יי כְּחַסְדְּךָ חַיֵּנִי:קס רֹאשׁ דְּבָרְךָ אֱמֶת וּלְעוֹלָם כָּל מִשְׁפַּט צִדְקֶךָ: