אנחנו עשינו טריקסאשמח אם יש לכם רעיונות למשחק כיתתי (לכיתה י"ג, ה' סמינר)
משהו על רמה ומצד שני משהו מגניב כזה!!
אשמח לכל תגובות,
סומכת עליכם, פרוגיסטים אלופים
יש מצגת חידון שמישהי פירסמה:היה פה לפני 3 - 4 שנים תכנית משפחתית עם חידון מיוחד לחנוכה ב29 ש"ח אם יש משהי שיודעת איך אפשר להגיע אליה או אם יש למשהי פרטים על התכנית,
נשמח לקבל!
אם לא, לפחות מי שיש לה תכנית מעניינת (ללא פלאפונים וקליקרים) לתכנית יפה וזולה (עד 700 ש"ח) למסיבת חנוכה כגון תאטרון בובות \מצגת בליווי חידון וכו' אשמח לשמוע!!!!
יש מצגת חידון שמישהי פירסמה:
לסוגרים תאריך עד כ"ב כסליו:
ערכה מעוצבת למיתוג מושלם של האירוע
הכוללת קובץ מוכן להדפסה.
הקובץ מכיל: פלייסמנט, עטיפה לבקבוק ומדבקות
באווירת חנוכה חגיגית ומותאמת למצגת
כך שמה שנותר לכם זה רק להדפיס ולהנות משולחן מושקע וחגיגי!
JUMBOmail - View and Download files
Download and view files sent via JUMBOmail - The best way to send your files anywhere.links.responder.co.il
לפרטים נוספים ויצירת קשר
es0548574116 @ gmail.com
054-857-4116
בדיוק המצאתי משהו לבת שלי בכיתה ז' בנושא הזהיש למישהי רעיון לתוכנית בנושא פה?
זה תוכנית יותר מצחיקה ומתאימה לקבוצה קטנה מאוד. הכי הרבה 10 - 15 אנשים.מחפשת תוכניות חינמיות או זולות במחירי עלות למסיבות חנוכה משפחתיות
ל 20+ בנות זה לא יתאים?זה תוכנית יותר מצחיקה ומתאימה לקבוצה קטנה מאוד. הכי הרבה 10 - 15 אנשים.
שואלים שאלות שאין כל כך סיכוי לדעת את התשובה. אומרים שלוש תשובות וכל אחד מחליט איזה תשובה הוא בוחר. עונים את התשובה ומי שיצא לו נכון צובר נקודה, ומי שיצא לו לא נכון מכניס מרשמלו אחד לפה בלי ללעוס ובלי לבלוע. (מי שלועס או בולע יוצא מהמשחק...)
המנצח מי שיש לו הכי הרבה נקודות או מי שהצליח לשרוד עם הכי הרבה מרשמלו בפה.....
המתנה למי שמנצח - ח ב י ל ת מ ר ש מ ל ו !!!!!!!!!!!!
רעיון יפה
לא יתאים לגודל הכיתה שלי (40 בנות בלע"ה)
אשמח לרעיונות נוספים
אצלנו עשו פעם אחת תוכנית, שכל זוג קיבל כוס מלאה במים, כוס ריקה ומזרק.
כל פעם אמרו מנהג/ נוהל שיש בבית של סבא וסבתא שלי, ומי שגם עושה כך מעביר מים באמצעות המזרק לכוס הריקה.
על הכוס הריקה היתה מודבקת תמונה של הפנים של סבא וסבתא שלי. והעיניים היו מחוררות.
הזוג שגרם להם הכי מהר לבכות מ'התרגשות' נצח.
לדוגמא: מי שנוהג לאכול בראש חודש בשרי - מעביר מזרק...
תודה על כל התוכניות והרעיונות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: