יש מתכון לבועות סבון מוצלחות?- יום מים: רובי מים, בלוני מים, ועוד משחקי מים שונים. אם יש שכנים זורמים אפשר לשחק מלחמת מים בין מרפסות.
בסוף נותנים לילדים סקוצ'ים, מגב וסמרטוטים והם שוטפים רצפה (שוב, לא יודעת אם זה אטרקטיבי בגיל 14, אבל בגילאים צעירים יותר בהחלט כן)
- באותו יום או בנפרד: בועות סבון שוות. יש שלל מתכונים ורעיונות באינטרנט לבועות ענקיות או בצורות שונות.
אני כבר לא זוכרת מה עשיתי, מצטערת.יש מתכון לבועות סבון מוצלחות?
אני ניסתי את המתכון עם א. אפיה, יצא מעולהיש מתכון לבועות סבון מוצלחות?
כל מה שניסיתי לא כ"כ הצליח
לא ניסיתי בעצמי, אבל ראיתי שהם מופיעים ב-buyme.שילה הקדומה לא מנוהלת על ידי רשויות הטבע והגנים ולכן אאל"ט התשלום טיפה יותר יקר.
לא יודעת כמה זה מלהיב בגיל 14
ראיונות טובות רק לא נראה לי מתאים לגילאי 13, 14שוב, לא יודעת אם זה אטרקטיבי בגיל 14
מגבעת התחמושת נסענו לשם באוטובוס ישיר.שילה הקדומה.
אפשר להגיע עם תחצ לאריאל ושם להחליף קו לשילה.
מהתחנה עד הכניסה צריך ללכת כמה דקות בעליה.
שילה הקדומה לא מנוהלת על ידי רשויות הטבע והגנים ולכן אאל"ט התשלום טיפה יותר יקר.
יש שם מיצג של המשכן, סרט על סיפור חנה (אפשר לבקש מותאם לחרדים), מסלול עם כל מיני שרידים ארכיאולוגיים, סיפור שילה על ידי סרטונים שמדליקים כל פעם לפי כלי ארכיאולוגי כלשהו.
ובעיקר יש שם את המקום המשוער בו פעם היה המשכן. זה לא מקום קדוש כבר אז אפשר ממש ללכת בו. יש שם את תפילת חנה.
מקום נחמד לטיול רגוע
משעמם ומוזנחכיף שמה? מה לגבי בני 14, 12?
אין לי ניסיון בתור אמא לגילאים האלה, אבל נראה לי שיש דברים שהם יהנו מהם בתור מפעילים.ראיונות טובות רק לא נראה לי מתאים לגילאי 13, 14
יש רעיון לחדר בריחה ביתי,אנחנו נשמח
היום יש מג'יק קאס פסיעה מי-ם...ירכא-לונה פארק
תודה, אבל מי זאת אתי בלאק? ואיך מצטרפים לרשימת תפוצה?יש רעיון לחדר בריחה ביתי,
ועוד תעסוקה ומשחקים למגוון גילאים ברשימת תפוצה של אתי בלאק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: