משולם משולמי
משתמש רשום
אין לי מכשיר אבל חיפשתי טוב טוב עד שמצאתי מצלמות ניסתרות!!!!!!
סליחה על השאלה אבל איך גיליתם?!
מראש יש לכם כזה מכשיר?!
דרך אגב במלון לא אמורה להיות בעיה היות ואם מישהו יגלה את זה המלון יינזק בצורה שלא תשתלם לו.
אין לי מכשיר אבל חיפשתי טוב טוב עד שמצאתי מצלמות ניסתרות!!!!!!
סליחה על השאלה אבל איך גיליתם?!
מראש יש לכם כזה מכשיר?!
עילה לתביעהזהירות ממצלמות ,כבר ניכוותי....
כתובת של מה אתם רוצים?יש עוד רעינות, דהיינו כתובת של מקום
איפה יש מציאות מדומה זוגית באזור ירושליםכל מי שמחזיק בריכה בבי ורוצה ביטוח חייב לשים מצלמה עליה אחרת הביטוח לא יכסה אותו
מה שכן הפתרון הוא לשים עליה גרב אלא א"כ יש לבעל המקום ענין להסתיר ואז זה כבר בעיתי
בגדול ברב המקומות יש מצלמה ואם מסתכלים לצדדים רואים אותה
אפשר גם לשאול מראש אנחנו עשינו כך כמה פעמים הראו לנו את המצלמות ואמרו לנו חובה מטעם הביטוח שימו גרב הם מכירים את הציבור ויודעים לכוון למצלמות
זה משקפים עם משחק תלת מימד
היופי של לצאת למקום כזה הוא שאפשר לשחק יחד למשל אנחנו שיחקנו משחק שצריך לדלג על מכשולים ממש לזוז הצידה להתכופף לתת קפיצה קטנה וכו וכל זה בתחרות אחד מול השני כל אחד רואה און ליין גם את השני וכמה הוא מצליח נכשל או עוקף בנקודות
במשקפיים הביתיות זה מאד כיף אבל כל אחד יכול לשחק רק עם עצמו כך שזה חוויה אישית ולא זוגית
אם אתם רעיונות של דברים אם יש לכם ידע על מקוםכתובת של מה אתם רוצים?
וכן איזה סגנון רעיונות, מסעדות, אטרקציות, סתם יציאה למקום יפה?
תכוונו אותנו לעזור לכם
ווואאווווווזהירות ממצלמות ,כבר ניכוותי
בכל מקום כדאי להיות ערנייםבקשר למצלמות בצימרים .מדובר על צימרים בעלות של דתיים ביישובים דתיים?
זהירות ממצלמות ,כבר ניכוותי....
לא מומלץיש בבית שמש - את נחל שורק רק הספסל רחוק אז תביאו כסאות מהבית - אפשר גם להכנס שם לנחל
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: