מתכנתת 123
משתמש רשום
מניסיון זה לא כ"כ פשוט לביצוע.איזה מגניב!! נשמע טוב... אבל אני לא יודעת אם זה מתאים לפרוייקט, כי זה נשמע די פשוט לביצוע.
את צריכה לקחת בחשבון לפני שאת מתחילה לעשות משהו שתמיד יהיו בעיות שיצטרכו פתרון ותמיד יהיו לך דברים חדשים שתצטרכי ללמוד אז לא מומלץ ללכת על משהו מדי גרנדיוזי שמלכתחילה מצריך מלא עבודה.
תעשי משהו רגיל ואחכ תשכללי אותו (רוב הסיכויים שלא יהיה לך זמן לזה...)
בסופו של יום פרויקט שבנוי טוב גם אם זה לא רעיון גרנדיוזי עובר בציון גבוה ואין ציון יותר גבוה לרעיון מפוצץ.
אם את מחפשת אתגר ממליצה לך לכתוב בשפה שאת פחות מכירה או בכלים שלא למדתם, זה יכול לשדרג לך בהרבה את הכישורים והניסיון.
בהצלחה!!!
וסתם כמה רעיונות שעלו לי:
1. חישוב עלויות מכירים בסופרים ובדיקה איפה הכי שווה לערוך את הקניה הנצרכת עכשיו - כולל מחירים, מרחק- אם צריך דלק/ מונית, אם יש שם את כל המוצרים הדרושים וכו.
2. קניית בגדים מהבית כולל מדידה והתאמת פריטי לבוש, מצטלמים בכניסה ובוחרים בגד, הבגד מתלבש עליך ובודקים אם הוא יפה או לא (קצת מסובך כי צריך מידות גוף וכו) יש אפשרות להתאים חולצה, חצאית, נעליים, סרט/ מטפחת וכו.
בכללי את יכולה לקחת את זה לכל מקום שצריך התאמה בין דברים - שיראה לך את ההתאמה מול העיניים כמו ריהוט, צבע החדר וכו.
3. אפליקצית מתנות, יש שאלות התאמה ולפי זה מציע מתנות לאדם שרוצים, יכול לעזור מאד לכאלו שמסתבכים בקניית מתנות... (כמעט כולנו)
אם יהיה לי עוד אני יכתוב לך
ודרך אגב אם מישהו מפתח ניווט לקניון אני ממש אשמח לקבל! אני יכולה להסתובב שעות הלוך חזור עד שאני ימצא את החנות שרציתי... ובכללי למה להסתובב בכל הקניון אם החנויות שאני רוצה נמצאות במקום אחד?