רעיון לפגישה מתקדמת

R DESIGN

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אם כבר סקרנים, אז עד הסוף...
הם השתמשו בסוף באחד מהרעיונות שהציעו כאן??

זעליג

משתמש חדש
אני חושב: לשבת ליד חוף ים או משהו שמרגיע ולשוחח, פשוט עושה טוב לדעתי. יותר רציני מלחוות משהו משותף...
לא יודע האם עדיין רלוונטי,
אבל לשבת לפגישה ליד מים זה דבר מאוד חכם, מים (ים/נחל/נהר/מפל/אגם) זה דבר שמשחרר את הנפש ומרגיע, מה שמאפשר לבן אדם לדבר הרבה יותר בקלות ופחות לחשוב ולחשבן על כל מילה ומילה, אלא פשוט לזרום עם השיחה להנות ממנה ולגרום לשני להנות ממנו הרבה יותר,
מקווה שעזרתי, בהצלחה.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
מחפשת גם רעיון בשביל לפתוח רגש לזוג בפגישות.
לספר סיפור קשה וטראגי שנחשפו איליו...
אני לדוגמא נחשפתי פעם לתאונת דרכים קשה... (לא ראיתי את הפגיעה, אבל הייתי שם.)

אפשר אולי לעשות פגישה בשעה מוקדמת ליד מוסד של שיח סוד וכדומה...

עריכה... ייתכן ולא הבנתי את השאלה... והכוונה הייתה על משיכה.

נערך לאחרונה ב:

רבקהנ

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
מחפשת גם רעיון בשביל לפתוח רגש לזוג בפגישות.
רגש לא מגיע בהזמנה. צריך לדעת שלכל אחד זה מגיע בשלב אחר וגם אם החברות חזרו מרוגשות כבר מפגישה מס' ... זה לא אומר שככה אמור להיות במקרה הזה.
אם בכל אופן זה מפריע לאחד הצדדים להתקדם, אפשר לעשות הפסקה בפגישות למשך זמן כלשהו ואחר כך לראות האם מעוניינים לחזור להיפגש או לא.

RRL

משתמש מקצוען
D I G I T A L
רגש לא מגיע בהזמנה. צריך לדעת שלכל אחד זה מגיע בשלב אחר וגם אם החברות חזרו מרוגשות כבר מפגישה מס' ... זה לא אומר שככה אמור להיות במקרה הזה.
אם בכל אופן זה מפריע לאחד הצדדים להתקדם, אפשר לעשות הפסקה בפגישות למשך זמן כלשהו ואחר כך לראות האם מעוניינים לחזור להיפגש או לא.
גם מה שהחברות קישקשו זה לא אומר שזה נכון....

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה