דרוש מידע רעיון למתנה לילד בן 4 ב500 שקל

חדוי לינד

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
@שמחוני כמה זמן יש לך את זה זה לא נמאס באיזה שהוא שלב?
כי המקרנצ'יק לא מי יודע מעסיק
שנה.
נשאר כמו חדש בשימוש אינטנסיבי,
ויש לי גם את המקרנציק. אין מה להשוות. המקרנציק מעסיק יום אחד בחודש....
המעלה של האוצרציק זה שזה מעסיק גם ילד לבד. אצלי אחת לבד לא נהנית מהמקרנציק, אבל האוצרציק שעות, כולל בידודים וכו'

בדוח

משתמש מקצוען
אני צריכה רעיון למתנה לילד בן 4 ליומהולדת
מדובר בילד שלא הולך לגן מסיבות רפואיות אז עדיף משהו מעסיק
האם אוצרציק שווה?
אם עדיין רלוונטי - הלדים שלי בכמה גילאים ממש מרותקים לאוצרציק. יש שם הרבה תוכן וזה מאד מעסיק אותם. ממליצה בחום!

ניחוחות

משתמש מקצוען
בהמלצת המגיבים המקסימים
ביקשנו דופלו, בסוף קיבלנו דופלו + פלימוביל,
תודה לכולם.
אבל באמת שוקלים אם לקנות גם אוצרציק,

חננאל פ

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
עריכה תורנית
הילד שלי בן ארבע יושב יום יום על הדופלו, בוקר צהריים וערב ושוב ושוב ושוב
משהו לא רגיל
אך זה משחק שצורך השקעה, כמה שיש יות חלקים זה מעסיק ליותר זמן, אפשר לבנות דברים גדולים

צריך שיהי' את החלקי יסוד (זה אני הקפדתי רק לקנות מקורי)
פלוס חלקים מעניינים...

משטח - זה ממש חובה, מאז שקנינו (קנינו 2, באתר הרוסי עולה שם כ30-40 ש"ח כל משטח) המשחק השתדרג בכמה רמות

יש באתר הרוסי, במחירים ממש זולים דופלו מקורי כל מיני דברים מעניינים (אופנוע, דחפור ומשאית, מטוסים וכו')

וכן באלי אקספרס הזמנו הרבה דברים כמו חיות, פרחים, עצים, דלתות חלונות, מגלשה נדנדה
כל התוספות בעצם גורמים למשחק להשתוות קצת לפליימבויל, ולא להשאר רק בבניה, (הוא בעצם בונה משהו, ואז משחק ולוקח את האנשים לגינה, ואחרי זה הדחפור מגיע ושובר כי... וכו'. וכו'
בכל אופן ,זה משחק שכמה שיותר משקיעים בו משחקים בו בעז"ה יותר שעות (כמובן אם יש זיקה לזה..)

בהצלחה!

ניחוחות

משתמש מקצוען
יש באתר הרוסי, במחירים ממש זולים דופלו מקורי כל מיני דברים מעניינים (אופנוע, דחפור ומשאית, מטוסים וכו')
וכן באלי אקספרס הזמנו הרבה דברים כמו חיות, פרחים, עצים, דלתות חלונות, מגלשה נדנדה
אפשר קישורים?
תודה מראש

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  107  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה