קנינו קרם פטיסייר, במחשבה לעשות גלידה
אבל לא מוצאת מתכון מתאים.
זה לא הולך יחד עם גלידה?
כל המתכונים שראיתי היו של מריחת הקרם כמות שהוא על בסיס בצק/ פאי/ קרם שניט - ולא מתחשק לי הסגנון הזה.
יש לכם רעיון לשימוש מעניין עם הקרם?
מתכון שישביח את הטעם של הקרם, ויחד יתקבל משהו טעים,
קינוח/ גלידה, עם ריצ' או שמנת מתוקה אולי?
תודה רבה!!!
אבל לא מוצאת מתכון מתאים.
זה לא הולך יחד עם גלידה?
כל המתכונים שראיתי היו של מריחת הקרם כמות שהוא על בסיס בצק/ פאי/ קרם שניט - ולא מתחשק לי הסגנון הזה.
יש לכם רעיון לשימוש מעניין עם הקרם?
מתכון שישביח את הטעם של הקרם, ויחד יתקבל משהו טעים,
קינוח/ גלידה, עם ריצ' או שמנת מתוקה אולי?
תודה רבה!!!