לא אוכלת כלום או רק לא פירות וירקות?מחפשת רעיון או טיפול משהו שיעזור לילדה בת 7 שלא אוכלת ירקות ופרות בכלל ולא מוכנה להתקרב לזה...
בנוסף לא מוכנה לאכול עוד הרבה דברים...
אשמח לשמוע ממי שהתנסה בזה ומצא פתרון
רצית נסיון?מניחה שילדה בריאה לא תרעיב את עצמה.
תרפו ממנה בנושא האוכל, שלא יהיה נושא לתחנונים ושידולים מצדכם, ומנת צומי גדושה עבורה.
פתאום (לא תוך יום, וצריך סבלנות) תשימו לב שהיא אוכלת כמו כולם, ובלי הרבה רעש וצלצולים.
בעזרת השם.
אני מציעה להרגיע... בלחץ לא הולך כלום אף פעם...
לדעתכם לנהוג כך גם כשמדובר בילדה בת 3?תכלס-רק לשתוק ולא לשכנע
גם לילדה בת שנה ההתעקשות מזיקה.מנסיון.לדעתכם לנהוג כך גם כשמדובר בילדה בת 3?
כן!לדעתכם לנהוג כך גם כשמדובר בילדה בת 3?
בעיקר פרות וירקות היא יכולה לברוח מהשולחן כי אחים שלה אוכלים שם סלט וכו'לא אוכלת כלום או רק לא פירות וירקות?
נו אז זה ודאי לא ענין שלא חוסר תאבון או שהיא לא אוהבת ירקות אלא באמת יותר עניין של השגת צומי על ידי זהבעיקר פרות וירקות היא יכולה לברוח מהשולחן כי אחים שלה אוכלים שם סלט וכו'
פיצה אסור שיתקרב עליה
לדוג' היא אכלה ממרח תמרים ברגע ששמעה (בטעות) שזה טוב שהיא אוכלת בגלל הויטמינים וכו' היא לא מוכנה לאכול את זה ושלא ימרחו לה שום שוקלד על הלחם כי אולי ירמו אותה...
מצטרפת לנ"ל
גדלתי עם אחים ואחיות שפשוט לא הכניסו כלום לפה. אמש שלי (וגם הסבתות)ניסתה לעשות הכל פשוט הכל
וזה לא עזר.
הילדים גדלו הלכו לישיבות ולמדו לאכול הבנות התחתנו ופתאום למדו לאכול.
אחותי עד החתונה לא הכניסה לפה שום ירק או פרי- היום היא אוכלת רק פרות וירקות
תכלס-רק לשתוק ולא לשכנע
אולי...נו אז זה ודאי לא ענין שלא חוסר תאבון או שהיא לא אוהבת ירקות אלא באמת יותר עניין של השגת צומי על ידי זה
מה נראה לכם שברגע שהיא שומעת שיש ויטמינים באוכל באופן פלא אין לה תאבוןאולי...
הקטע הוא שהיא הקטנה בבית ונראה לי מקבלת הרבה צומי....
יש ילדים שאף פעם לא מספיק להם...הקטע הוא שהיא הקטנה בבית ונראה לי מקבלת הרבה צומי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: