ו..........פעם שלישית גלידה....
איך לבצע?
מה לקנות?
בדגש שלא אוכל חלבי...
ו..........פעם שלישית גלידה....
עברה שנה...ועכשיו,
יש למישהי רעיון ליום נישואין 3 שנים???
במסגרת המצב הנוכחי????
היי,עשתי ברעיון של אל על -הכי בבית בעולם- הדגשתי את הב'(שנתיים)
הכנתי אוכל מושקע מאוד ושמתי בתבנית מחולקת- כמו מנת קרב, הדפסתי את התמונה המצורפת והדבקתי מעל התבנית- על המכסה. הכנתי גם בתוך צלופן צר וארוך סכום ח"פ עם מפית וצירפתי גם את התמונה ---יצא מושלם מעבר לכל דמיון.
היה נראה ששלפתי מהמטוס...
חוץ מזה הדפסתי את התמונה שברקע על קאפה- עיצוב של מלא תמונות מהשנתיים האלה, וכתבתי "עברו רק שנתיים- מאז החיים יפים פי שניים"
בעלי היה בעננים.......
סורי,היי,
יש לך תמונה של המנה? זכור לי שהעלית ואני לא מוצאת עכשיו.
סתם רעיונות שעלו לי לאוכל לא חלבי בקונספט גלידה..ו..........
איך לבצע?
מה לקנות?
בדגש שלא אוכל חלבי...
תודה, הבעיה שלי לא האוכל, רציתי לראות את העיצוב..סורי,
אין לי תמונה..
אבל תכיני אוכל שהוא אוהב...
לא אני העלתי,תודה, הבעיה שלי לא האוכל, רציתי לראות את העיצוב..
דמיינתי שמישהי העלתה פה תמונה של מנת כזו????
תודה, הרעיונות ממש מגניביםםם!סתם רעיונות שעלו לי לאוכל לא חלבי בקונספט גלידה..
אפשר קונוס ממולא בירקות\בשר, זה ייראה כמו הגביע גלידה. מתכון ללחמניות קונוס- לא ניסיתי...
אפשר לעשות הכל בקונספט כדורים - כדורי בשר, כדורי פירה, כדורי קציצות ירקות ולקינוח: סורבה פירות. וכדורי שוקולד כמובן.
ולעריכה,
את יכולה לעשות את זה מעוצב יפה בצלחות, מכל דבר שלוש כדורים, שיסמלו את ה-3 שנים
או לעשות מעין בר שיראה כמו דוכן גלידה עם הרבה טעמים, לכתוב למעלה כרזה: פעם שלישית גלידה ולעשות את כל התפריט בקערות מלבניות כאלו כמו שיש בגלידה. אפשר לשים גם ממרחים כמו טחינה, אבוקדו וכו' וזה יראה כמו עוד סוגים של גלידה...
זו @א(ל)ופת עולםדמיינתי שמישהי העלתה פה תמונה של מנת כזו????
תראי שם.כמנת פתיחה עשיתי גם קונוס מבצק עלים ממולא פירה- רעיון של בורקס תפוא אבל בצורה שמזכירה גלידה....
אם יש לך עוד שאלות, מוזמנת.......
לא זה.
לגבי המספר והתאריך, אנסה לתת כמה כיוונים:היי אני צריכה רעיונות לשנה ראשונה (יום נישואין)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: