דרוש מידע רעיון לטיול באזור הצפון למחר?!

טוב ה' לכל

משתמש רשום
הפקות ואירועים
D I G I T A L
או משהו שניתן לשלב ביום אחד עם ירכא?
יש באזור חצור והסביבה שם באזור ה 45 מעיינות ובריכות מים, הבעיה שאין כמעט שום מעיין שמגיע אליו תח"צ, (יש את נחל פרוד אבל כרגע לא רלוונטי כי זה תקופה שהוא יבש.)
אם יש רכב אכתוב לך כמה מעיינות שאתה רוצה ומקומות מדיהים באמת.
לגבי אטרקציות אז הם בטח עושים את הפארק בכפר ירכא אז לא נראה לי שירצו לשלם עוד כסף, אבל יש אזור טרקטורונים (מותאם גם לילדים) חוות סוסים נחמדות ועוד
נראה שאתה מבין היטב בטיולים
אני מכיר בגלל שחרשתי את הארץ ברגל אז כמה שאני מכיר תח"צ אני גם יודע מזה ללכת 3 וחצי שעות למעיין..
בהצלחה

נערך לאחרונה ב:

צבי ג.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
הפקות ואירועים

מינימאוס

משתמש מקצוען
יש תאורה בערב? שולחנות? מותר מנגל?
יש תאורה.
ישבנו על ספסלים ליד המתקנים
לא זוכרת שראיתי באזור שולחנות
אבל אולי יש - לא ליד המתקנים
אין לי מושג אם מותר מנגל כי לא עשינו
ובכלל נראה לי שהשנה הפארק הזה בכלל סגור
אנחנו עשינו את הטיול הזה לפני שנתיים

TE 10

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
הנדסת תוכנה
חניון האקליפטוסים נחל חרמון - בניאס - מישהו מכיר?
אשמח מאוד לפירוט מידע....

האם נצרך הליכה, גובה המים, צל, עומס, תשלום, ועוד טיפים.....
וכן אשמח לעוד מקומות....
מקום פנינת חמד לילדים גדולים וקטנים. כדאי מאד להביא אבובים להנאה מושלמת. היינו שם לפני יומיים כניסה חופשית.

nicky

משתמש מקצוען
אשמח לרעיונות- אנחנו נוסעים למג׳רסה , מה אפשר לשלב באיזור או בדרך מהמרכז? אטרקציות , סתם מקומות יפים.. אנחנו עם ילדות קטנות

יערת הדבש

משתמש פעיל
כן, לאחר ששמעתי את דעתכם הלכנו אתמול לשם היה ממש כיף פינות נהדרות על גדות הבניאס והירדן רצוי מאוד מאוד להביא גלגלים - אבובים ולשוט לאורך הנחל חויה מיוחדת, המים ממש קרים לא מתאים לילדים קטנים, המקום עמוס מאוד הגענו בסביביות השעה 3 בצהריים ואז התחיל להתרוקן, היה כיף מאוד.....
בכלל לא מתאים לילדים קטנים!
מים קרים מאוד
ניצלנו בנס מהיסחפות ומכת קור.....לפני כמה ימים....
זה מטעה כי זה נראה מאוד רגוע ושקט.....
יש סחף גדול השנה, היו הרבה גשמים!
שימו לב!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  58  פעמים

לוח מודעות

למעלה