או משהו שניתן לשלב ביום אחד עם ירכא?
יש באזור חצור והסביבה שם באזור ה 45 מעיינות ובריכות מים, הבעיה שאין כמעט שום מעיין שמגיע אליו תח"צ, (יש את נחל פרוד אבל כרגע לא רלוונטי כי זה תקופה שהוא יבש.)או משהו שניתן לשלב ביום אחד עם ירכא?
אני מכיר בגלל שחרשתי את הארץ ברגל אז כמה שאני מכיר תח"צ אני גם יודע מזה ללכת 3 וחצי שעות למעיין..נראה שאתה מבין היטב בטיולים
אטרקציות ומסלולים באזור עפולהמה יש באזור עפולה?
ירכא לא מומלץ. יש שם מדגרת קורונהאו משהו שניתן לשלב ביום אחד עם ירכא?
עין מודע- הייתם צריכים להירשם בראש?צודק
אבל אין לי כבר אפשרות לערוך
אין צורך להירשם לעין מודע, אין שם גם שום שער או משהו זה מקום פתוח.עין מודע- הייתם צריכים להירשם בראש?
לא מוצאת ברשות הטבע והגנים אפשרות להרשם לשם.
לא צריך להרשם.עין מודע- הייתם צריכים להירשם בראש?
לא מוצאת ברשות הטבע והגנים אפשרות להרשם לשם.
ולסיום, לארוחת ערב הלכנו לפארק יפה בבית שאן עם מזרקות ומתקנים
הם פועלים רק בערב
יש תאורה.יש תאורה בערב? שולחנות? מותר מנגל?
מקום פנינת חמד לילדים גדולים וקטנים. כדאי מאד להביא אבובים להנאה מושלמת. היינו שם לפני יומיים כניסה חופשית.חניון האקליפטוסים נחל חרמון - בניאס - מישהו מכיר?
אשמח מאוד לפירוט מידע....
האם נצרך הליכה, גובה המים, צל, עומס, תשלום, ועוד טיפים.....
וכן אשמח לעוד מקומות....
מתאים גם למשפחה רק עם ילדים קטנים?(3.5)מקום פנינת חמד לילדים גדולים וקטנים. כדאי מאד להביא אבובים להנאה מושלמת. היינו שם לפני יומיים כניסה חופשית.
פרוץ שם בטירוף, לא הייתי מציע ללכת לשם עד סוף החופש או משעה 7 בבוקר עד 8:30 בערך שעדין לא מלא, אבל לא כ"כ מומלץ עקב פריצות.עין הנציב ליד בית שאן, אבל צריך להגיע מוקדם אחלה מקום.
בכלל לא מתאים לילדים קטנים!כן, לאחר ששמעתי את דעתכם הלכנו אתמול לשם היה ממש כיף פינות נהדרות על גדות הבניאס והירדן רצוי מאוד מאוד להביא גלגלים - אבובים ולשוט לאורך הנחל חויה מיוחדת, המים ממש קרים לא מתאים לילדים קטנים, המקום עמוס מאוד הגענו בסביביות השעה 3 בצהריים ואז התחיל להתרוקן, היה כיף מאוד.....
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: