כמה עולה שם?אני חושב שהיום כדאי מאוד לשהקיע בקניית משרד ולהשכיר אותו
כך שהמשרד עולה לדוג' 400 א' והשכירות שלו יכולה ליהיות 5000 א' כך שזה משתלם מאוד
יש מגדל שנבנה בכניסה לירושלים ושם מוכרים משרדים
+דמי ניהול ואחזקה....כמה עולה שם?
ארנונה יקרה מאוד במידה ואין שוכר
השקעה פאסיבית בשוק ההוןאם למישהו יש רעיון להשקעה מ- נדלן ועד דברים אחרים מעניינים שיעלה כאן
בדרך כלל עדיף קרנות ריט (למי שיש חשבון IRA זה ממש רעיון טוב)אני חושב שהיום כדאי מאוד לשהקיע בקניית משרד ולהשכיר אותו
כך שהמשרד עולה לדוג' 400 א' והשכירות שלו יכולה ליהיות 5000 א' כך שזה משתלם מאוד
יש מגדל שנבנה בכניסה לירושלים ושם מוכרים משרדים
לא נראה לי שאפשר לענות תשובה בלי להבין את המטרה של ההשקעה,אם למישהו יש רעיון להשקעה מ- נדלן ועד דברים אחרים מעניינים שיעלה כאן
יש כ"כ הרבה אפיקי השקעה טובים ומניבים לסכום כזה (300k)אם למישהו יש רעיון להשקעה מ- נדלן ועד דברים אחרים מעניינים שיעלה כאן
ואני מכיר מישהו שנפל מהגגאני מכיר מישהו שנפל תזהרו תבררו טוב לפני כל הצעה
בהחלט, השקעה בפינוי בינוי מתקדם יכול להיות רעיון מאוד טוב גם ללא עליית ערך עתידי.כמו שכתבו כאן יש הרבה אפשריות להשקעה.
אני ממליץ על השקעה בפינוי בינוי מתקדם כך שגם ללא עליית ערך יש רווח של מאות אלפי ש"ח
למישהו יש מידע על אסטייט השקעות נדל"ן?
הם קבוצה שמלווה יזמים של פינוי בינוי, נותנים להם כסף ואתה מתחלק איתם ברווחים של היזם של הפינוי בינוי. יש למישהו מידע כמה זמן לוקח לפינוי בינוי מהשלב של 80% חתימות עד השלב של הכניסה לדירות החדשות? כמה זה ממולץ לעומת קנית דירה זולה ולהשכיר אותה? ועוד כגון אלו שאלות?www.prog.co.il
אפשר למצוא דירות סביבות המיליון ש"ח
כך שצריך משכנתא בנוסף ל-300 אלף
איזה הגיון יש שלא יהיה מתומחר לפי שווי עתידישהמחיר לא מתומחר לפי שווי עתידי!
אחד הנוסחאות הטובות לחישוב כדאיות ההשקעה בפינוי בינוי
ממוצע של - מחיר למטר כזה נכס ללא פינוי בינוי + מחיר למטר כזה נכס לאחר פינוי בינוי...
שאלה טובה.איזה הגיון יש שלא יהיה מתומחר לפי שווי עתידי
אם זה באמת מתקדם כמו שאני ישלם יותר גם אחרים יהיו מוכנים לשלם יותר לא?
מצד שני הוודאות שהפינוי בינוי יתבצע פחותהבדר"כ ככל ותתפוס את הפינוי בינוי בתהליך מוקדם יותר המחיר הרגיל אמנם זינק
אך עדיין לא לשווי עתידי,
ולכן יש את המומחים לכךמצד שני הוודאות שהפינוי בינוי יתבצע פחותה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: