רעיון לביצוע מבצע קריאה בחיידר "חבורת תריג"

הדרך למטרה

משתמש פעיל
שלום,
מחפשת רעיון לייעל את הקריאה בחיידר אצלנו...
חשבתי לעשות מווצה קריאה ברעיון של חבורת תריג(מעולמם של הילדים)
רק מחפשת שם אחר על אותו רעיון להשתמש בילדים בסמל אך לשנות את הכיתוב שיהיה קשור לקריאה...

למשהי יש רעיון????

וכן רעיון לביצוע חוברת מדבקות? משימות? וכו...

אשמח מאד לשמוע הרבההההה רעיונות

תודה לכל המסייעים...

חי(נ)וך

משתמש חדש
אהבתי את הרעיון של לנסות לחבר את הקריאה למשהו חוויתי שמוכר להם!
אשמח לתת רעיונות, אך בשביל זה אני צריכה יותר להבין:
את רוצה להכין אלבום עם מדבקות ומשימות וכד'- שיהיה קשור לקריאה, או שאת מדברת על משימות מגוונות באופן כללי?

הדרך למטרה

משתמש פעיל
קודם כל תודה על הרצון, ועל התגובה....
אז ככה המשימות הם משימות מגוונות באופן כללי, אין לי אפשרות שהמדבקות יהיו קשורות לקריאה יש ים של ספרים....

חי(נ)וך

משתמש חדש
בשמחה!
האמת שעדיין לא כל כך הבנתי את המבנה והמהלך של המבצע..
את רוצה לעשות להם אלבום שעל מנת לקבל בו את המדבקות צריך לעשות משימות כמו להמליץ על ספר / לקרוא ספר / לכתוב תקציר על הספר וכד'?

רעיון שעלה לי למבצע אפשרי:

להפוך את התלמידים לאיזו שהיא חבורה שהמטרה שלה היא לגלות מקום של אוצר. האוצר בסופו של דבר יהיה קופסא גדולה עם פרס קטן לכל ילד או משהו כזה, והקופסא תהיה מוחבאת במקום מסוים במבנה בו אתם לומדים.
איך מגלים איפה האוצר נמצא? אוספים הרבה קלפי מדבקות של אלבום שאתם מכינים, על כל קלף יש אות. מי שיאסוף את כל הקלפים, יקבל בעצם את כל האותיות, ירכיב מהן מילים (הן יופיעו בסדר של המילים), והמילים האלו יגלו לו את מיקום האוצר.

איך מקבלים את הקלפים? אפשר לפי כל מיני משימות של קריאה, כמו שכתבתי למעלה, ואני מוסיפה פה עוד:
1. מי שקרא ספר.
2. מי שכותב המלצה על ספר או ממליץ בפני שאר הילדים.
3. מי שהקריא משהו בכיתה / בבית.
4. מי שבנה משהו שקשור לספר שהוא קרא (מפלסטלינה / פליימוביל וכד')
5. מי שכותב תקציר על ספר.

את יכולה להחליט כמה מקבלים על כל משימה.

בנוסף, את יכולה להוסיף על חלק מהקלפים גם ציורים קצרים שרומזים לסיפורים מוכרים. מי שמזהה את הסיפור הרמוז- מקבל קלף נוסף, או משהו כזה.

מקווה שעזרתי.. בהצלחה!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ק'

קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

הסוואה • אתגר 21 • אתגר נושא פרסים 🎁

לוח מודעות

למעלה