רעידות בהסרטה

Y

yossmor2

אורח
מצלמים עם חצובה.

mp2

משתמש צעיר
הדמיות בתלת מימד
כמו לקחת תמונה שלא רואים את החלק העליון של העץ ולבקש שיראו אותו...

ברעידות יש חלקים שהם בתנועה, שיראו במקומם דברים אחרים, לפעמים אפשר לתת slwo וזה נותן תחושה של פחות רעידות - לפעמים פעולה זו גורעת עוד יותר.

אפשר לנסות לשחק עם זה עד שמגיעים למשהו רגוע יותר

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
זה תלוי איזה רעידות.. לא כל רעידה אפשר להוריד וגם תלוי לאיזה מרחק מגיעות הרעידות.. אם מדובר ברעידות 'מעופפות' של למעלה מ30% ביחס למסגרת הפריים זה בעיה.. מתחת לזה זה גם בעיה אך אפשר לעשות משהו שישפר
אני מצפרף לינק להורדה של פלאגין מדהים מבית PRODAD שמטפל ברעידות ויציבות בצורה מאוד טובה. רק צריך לדעת איך להשתמש בו ואיך לכוון את כל הפונקציות
rri3i1.jpg

You're probably familiar with the following situations:
You've got some fantastic footage "in the can", but realise later that it's shaky.
Or: you thought while filming a scene: "This'll be difficult without a tripod".
But there was no tripod to hand, or it wouldn't have been practical to use one.

Here's a solution, that'll ensure you'll no longer need to worry about situations like that: it's called Mercalli.

What is Mercalli?
Mercalli is a program that lets you stabilise shaky footage during post processing. Mercalli detects and distinguishes between intended movements, such as panning or zoom shots, and unintended shocks and shakes.

How does Mercalli work?
Mercalli analyses every frame in a video clip.
w2mtd2.jpg

Whenever it detects any shake or tracking of an object, Mercalli stabilises the frame by repositioning the entire image to compensate. This reduces camera shake and smoothes the object. The result is always a significant improvement, and even perfect footage can be achieved during post-processing!

Compatibility:
Adobe Premiere Pro 1.0
Adobe Premiere Pro 1.5
Adobe Premiere Pro 2.0
Adobe Premiere Pro CS3
Adobe Premiere Elements 1.0
Adobe Premiere Elements 1.5
Adobe Premiere Elements 2.0
Adobe Premiere Elements 3.0
Adobe Premiere Elements 4.0
Adobe After Effects 7.0
Adobe After Effects 8.0
Adobe After Effects CS3

Avid Liquid 7.x
<DL class=codebox><DD><CODE>http://hotfile.com/dl/17061747/7f081dd/MercXpert_v1</CODE>
</DD></DL>

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים
יוסל'ה תמשיך לגלות את כל סודות המיקצוע... :)

סתאאאם...

BRO

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי DIP
עריכה והפקת סרטים
גם אני אשמח לגלות עוד סודות, אולי יש לך עוד פלאגינים אבל חשובים ברמה הזו, ולא סתם עוד אפקטים, כי מרוב אפקטים אני טובעת בים, ולא מורידה כלום....

ואקום

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
ראיתי שלא כתוב כלום על פרמייר פרו CS4 זה אומר משו לגבי התאימות?
ואגב מר יוסלה אתה דיברת על הוליווד חלק בפרמייר אני מדברת על הוליווד במחשב I7 שיושב על פרמייר CS4 (חוקי לחלוטין בתוך פרודקשן פרמיום) ופעם עושה בעיות פעם לא.
זה קשור למערכת הפעלה 7?
יש לך גרסה מתקדמת יותר להוליווד?
אתם כל כך עוזרים פה בפורום אולי תצילו את הבעיה שלי?

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
פופקו, אני יגיד לך את האמת: אני לא שם על חיסיון מקצועי, אני בעד לעזור לכל אחד בשמחה 'ואהבת לרעך כמוך'.. בשביל זה אנחנו פה כולם כדי לעזור אחד לשני לא..?.. אני בכל מקרה התחלתי מ0! והגעתי לאן שהגעתי בכוחות עצמי ללא שום עזרה מאף אחד. אני יודע מה זה להתקע עם משהו שאתה לא יודע איך להתגבר עליו ולפעמים מילה קטנה מחבר יכולה להציל אותך, גם אתה פופקו, עוזר המון לכולם ועל זה יישר כוח
לBRO: תראי.. אכן יש המון פלאגינים, אני יימליץ כרגע על הפלאגינים המשמעותיים ביותר והמומלצים ביותר לתוכנות עריכה (אני לא מדבר על אפטר)
*הוליווד
*חבילת הפלאגינים מבית PRODAD
*חבילת הפלאגינים מבית red giant
יש עוד אבל נראה לי שזה מספיק לעורך וידאו הממוצע

לואקום: בין I7 להוליווד לא נראה לי שיש קשר או בעיה. קודם כל איזה גירסה של הוליווד יש לך?
שנית אני משתמש בכמה גרסאות שכן כל גירסה יש משהו שאין בגרסה אחרת. יכול להיות שההוליווד שהתקנת לא הותקן כמו שצריך או שווינדוס 7 לא מזהה טוב את הגירסאות הישנות של הוליווד. אם מותקנת לך במחשב יותר מגירסה אחת של הוליווד (בתוכנה הכל מחובר בסוף) תנסי לבדוק מה קורה כשאת מפעילה מעברים מהגירסה הישנה ומה קורה כשאת מפעילה מעברים מהריגסה החדשה יותר
כמו כן איזה בעיות הוא עושה בדיוק?

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
לגבי התאימות של הפלאגין לcs4 אז זה בהחלט עובד עם הגירסה הזו רק שנראה לי שהוא לא יזהה אותה לבד וצריך באופן ידני להעתיק קובץ מתקיית ההתקנה לתקיית הפלאגינים של פרמייר

ASUS

משתמש צעיר
בנוגע לוינדוס 7 יש אפשרות של תאימות לאחור, לחצן ימני על הקבצים של הוליווד מאפיינים ולהפעיל תאימות לאחור,
בנוגע לרעידות, השאלה אם זה רעידות של המצלמה, או רעידות של תוכנה, כתוצאה מהילוך איטי

מיש

משתמש צעיר
נכתב ע"י ASUS;366072:
בנוגע לרעידות, השאלה אם זה רעידות של המצלמה, או רעידות של תוכנה, כתוצאה מהילוך איטי
איך מתגברים על רעידות של התוכנה?
אני עובדת על cs4 ב winows 7.
כמו"כ, מה זה frame blend, מה תפקידו? כשהסרתי ממנו את ה"וי" בקליפים שרעדו נראה שהרעד חלף.

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
על רעידות של הילוך איטי מתגברים באמצעות רינדור

yosale

משתמש פעיל
צילום מקצועי
חחח..
עכשיו נזכרתי שיש באפטר אופציה כזאת לייצב רעידות בצילום, היא נקראת Stablize Motion מה שהיא עושה, היא מתבייטת על נקודת המרכז וחותכת שוליים.
אולם הפלאגין שהעלתי עושה את העבודה הרבה יותר טוב במיוחד שהוא מיועד בדיוק לדברים כאלו
חשוב לציין כי הכי טוב זה לצלם יציב, אם אתם עובדים עם מצלמה קטנה אז משתמשים בחצובה או במתקן יציבות. ואם אתם חייבים לצלם תוך כדי הליכה אז באים אלי לשיעור הדרכה בחינם...:) (5 אצבעות ידית אחיזה, כת בשקע כתף..)

פופקו

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
הדמיות בתלת מימד
עריכה והפקת סרטים

ASUS

משתמש צעיר
להילוך איטי, יש עוד אפוציה לחצן ימני על הקליפ, FILED OPTIONS ושם יש 4 אופציות שכל אחד טוב למצב אחר, כמו למשל FILKER REMOVE או משהוא כזה (אני לא טוב באנגלית :) )

ואקום

משתמש צעיר
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י ASUS;366533:
להילוך איטי, יש עוד אפוציה לחצן ימני על הקליפ, FILED OPTIONS ושם יש 4 אופציות שכל אחד טוב למצב אחר, כמו למשל FILKER REMOVE או משהוא כזה (אני לא טוב באנגלית :) )

כשהייתי בסדנא באדובי שאלה את השאלה הזאת מישהי את גיל לופו והוא ענה לה שב"פילד אופשן" תסמן את ALWAIS DEINTERLACE
שכפול שדות שזורים- מנסיון זה עוזר מאד

ASUS

משתמש צעיר
כן אבל יש כל מיני סוגים של רעידות, יש להכפלת מהירות ושי להילוך איטי, כל אופציה שם טובה למטרה אחרת של מריחות או רעידות, לכן אני ממליץ לכולם לנסות את כל 4 האפשרויות ולהגיע לתוצאה הטובה ביותר

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  10  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה