הת"ת הליטאי בשכונה לגילאי 3-4-5 ת"ת "דרך אמונה" - משפחות ליטאיות מעולות!!!
ניתן להרשם אצל משפ' צוויבל בגרוסמן 54 או משפ' קופרשטיין בגרוסמן 9
בנות ב"י משתייכות לב"י "משכנות דעת" ברמה א' ברח' נחל שורק - בי"ס מעולה ממש!!
הדרך לאן? לבי"ס? לילדות קטנות לא הייתי ממליצה ללכת ברגל, יש את קו 22 מהשכונה עד לבי"ס ללא מעברי חציה, ילדות גדולות יותר יכולות ללכת ברגל.האם את הדרך הזו שייך ברגל או שחייבים באוטובוס פנימי?
ברחוב גרוסמן למטה הרב חסידים - יש גם הרבה ליטאים אבל אין לי מושג מדויק באחוזים.מה היחס של ליטאים וחסידים ברחוב גרוסמן וברחוב אדלשטיין?
בגרוסמן למטה ובאדלשטיין אין לי מספיק מושג, אך בנוף צורים יש מספר משפ' בערך 5 עם ילדים גדולים ממש.וכן האם יש שם אחוז ניכר (מתוך המשפחות הליטאיות) של משפחות עם ילדים בני 12-13, או שהרוב המוחלט צעיר?
יש גינה ברח' הרב אדלשטיין פינת הרב גרוסמן ליד השטיבלאך וכן עוד גינה גדולה ויפה ממש בנחל ערוגותהאם יש כיום גינות לילדים?
תלוי, תלוי, תלויוהאם ידוע לך מה מחיר דירת 4 חדרים בערך?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: